Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Η. Σιφάκης: Σε εξέλιξη πρόγραμμα πυροπροστασίας οικισμών με χρη-ματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο. Που είναι η Κως;

21/06/2024
192 Εμφανίσεις
6 Σχόλια

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ κ.Ηλίας Σιφάκης , έκανε την ακόλουθη δήλωση:

‘’Βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη πρόγραμμα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας που αφορά σε «Ενίσχυση πυροπροστασίας κατοικημένων περιοχών σε Δήμους με περιαστικά δάση’’ και χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο.

Το πρόγραμμα, ύψους 30 εκατ. ευρώ, αφορά στη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών σε οικισμούς που βρίσκονται εντός ή πλησίον δασών και δασικών εκτάσεων υψηλής επικινδυνότητας για την εκδήλωση πυρκαγιών

Σε αυτό το πρόγραμμα μπορούν να ενταχθούν έργα πυροπροστασίας για τη Ζια , το δάσος της Τσουκαλαριάς αλλά και άλλες περιοχές του νησιού μας.

Το ερώτημα είναι αν γνωρίζει ο Δήμος Κω ότι υπάρχει σε εξέλιξη αυτό το πρόγραμμα. Που είναι ο Δήμος Κω; Η προθεσμία για την υποβολή προτάσεων έληξε χθες.

Μάλιστα στους πρώτους 12 δήμους που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα και θα χρηματοδοτηθούν είναι και ο Δήμος Πάτμου.

Έχει κάποια απάντηση η Δημοτική Αρχή;’’

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 6
Ανώνυμος
Ανώνυμος 21/06 - 20:46
Προς α καλά και αχ ηλια
Με τους ανίκανους που στηρίζετε να τα βάλετε. Εκτός κι έχετε παραδεχτεί την πλήρη και ολοκληρωτική ανεπάρκεια τους και ζητάτε δεκανικια.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 21/06 - 18:39
Α ... καλά
κατόπιν εορτής. Πόσο μας νοιάζεσαι κ εσύ
Ανώνυμος
Ανώνυμος 21/06 - 18:01
Αχ Ηλία
Επικοδομιτικη αντιπολίτευση χρειαζόμαστε,όχι φτηνή!!!! Τώρα που έληξε η προθεσμία τί βγήκες να μας πεις;; Θέλεις να γίνεις κ Δήμαρχος!Έτσι νοιάζεσαι για το"καλό" του νησιού; Σταμάτα την κατρακύλα
Ανώνυμος
Ανώνυμος 21/06 - 17:50
Ηλία!!! Ακούς;; Εσύ φταις,
Λέει ο πληρωμενοε σχολιαστής. Χαμπάρι δεν πήραν ούτε για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, ούτε για τα άλλα που τρέχουν. Ανίκανος και επικίνδυνος. Νικηταράς και συρφετός.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 21/06 - 16:56
Ασχετε Κωε των 16:06
Αλλον δημαρχο εχει το νησι! Ο Ηλιας ειναι αντιπολιτευση.. Αυτο εχεις να απαντησεις;; Τους ασχετους που σε διοικουν δεν τους βλεπεις;;; Και να ηταν μονο αυτα που εχουν χασει!! ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ!!
Κωος
Κωος 21/06 - 16:06
ΑΝ.....
αγαπούσατε τον τόπο που σας αγκάλιασε κ έγινε κ δικό σας τόπος,κ αν εισασταν πάνω από μικρό πολιτικά παιχνίδια κ αν αγαπούσατε πραγματικά τους συμπολίτες σας κ αν εισασταν πραγματικά ηγέτης ...... Αυτά θα τα γράψατε πριν την λήξη της προθεσμίας .. ... Τώρα δεν έχει νόημα!!!;! Αλλάξτε Ρότα....ξεφύγετε από τον πρώην σας!!!!!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ