Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ιατρικός Σ/γος Κω: Εάν δεν είναι ικανοί αυτοί που διοικούν το νοσοκομείο και αυτοί που κυβερνούν να δώσουν λύσεις, τουλάχιστον ας σιωπήσουν…

28/07/2022
202 Εμφανίσεις
5 Σχόλια

Ανακοίνωση σχετικά με τα προβλήματα στελέχωσης που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Κω, εξέδωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Κω. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Με έκπληξη και αγανάκτηση ακούσαμε τις δηλώσεις  Βουλευτη και της Υπεύθυνης για την Υγεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ότι οι ιατροί και η Κωακη κοινωνία , συνωμοτούν για την διατήρηση των προβλημάτων του Νοσοκομείου Κω για κομματικούς λογους.

Η δε  Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, δήλωσε ότι το Νοσοκομείο Κω είναι από τα καλύτερα στελεχωμένα στην Ελλάδα, δηλώσεις που υποδηλώνουν άγνοια επί του θέματος, συκοφαντικές για το ιατρικό σώμα, ατελέσφορες για την επίλυση των προβλημάτων και διχαστικές για την Κωακή κοινωνία!

Η αδυναμία στελέχωσης του Νοσοκομείου της Κω και τα παιχνίδια τοπικών παραγόντων έχουν γίνει αντιληπτά από τους πολίτες. Προκειμένου λοιπόν να μην αναλάβουν τις ευθύνες τους αυτοί που έχουν αφήσει το νοσοκομείο χωρίς γιατρούς, επιλέγουν συνειδητά να τις μεταθέσουν.

Ο κ. Βουλευτής που έχει λύση στα λόγια για όλα τα προβλήματα, δηλώνει σε συνέντευξη του περί «τενχητής κρίσης»  και ότι «τοπικοί παράγοντες εμποδίζουν τη στελέχωση του Νοσοκομείου», χωρίς βεβαίως να δώσει στην δημοσιότητα στοιχεία, όπως αρμόζει σε μια ευνομούμενη πολιτεία.

Όλα για τις εντυπώσεις, καταγγελίες στον αέρα, από αυτούς που μοιράζουν υποσχέσεις του αέρα. Επιπρόσθετα, μέλος της διοίκησης του Νοσοκομείου, επιτίθεται σε γιατρούς και εργαζομένους, επιρρίπτοντας τους ευθύνες για τα προβλήματα του Νοσοκομείου.

Επιτίθεται σε αυτούς που με αυτοθυσία και αίσθημα υψηλής ευθύνης και καθήκοντος υπερβάλλουν εαυτόν καθημερινά σε ομολογουμένως αντίξοες συνθήκες, χωρίς να είναι υπερβολή ότι χάριν αυτών λειτουργεί ακόμα το Νοσοκομείο της Κω. Εσκεμμένα, καμία αναφορά δεν έχει γίνει στις απλήρωτες αλλά δεδουλευμένες εφημερίες προηγούμενων ετών Νοσοκομειακών Ιατρών.

Το Νοσοκομείο αναλογικά με τον πληθυσμό έχει τεράστια κενά ιατρικού, νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού .

Αυτοί που διοικούν, αυτοί που κυβερνούν, έχουν την απόλυτη ευθύνη για την κάλυψη τους. Εάν δεν είναι ικανοί για αυτό, τουλάχιστον ας σιωπήσουν και να σταματήσουν να δημιουργούν κλίμα έντασης και οξύτητας στο νοσοκομειακό περιβάλλον και στην τοπική κοινωνία.

Οι ιατροί της Κω δεν συγκαταλέγονται στο κοπάδι των πελατειακών και κομματικών σχέσεων και δεν ανέχονται την απαξίωση τους!

Οι ιατροί της Κω, νοσοκομειακοί και ιδιώτες, στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις το Νοσοκομείο του νησιού, αναλαμβάνοντας ευθύνες οι οποίες αναλογούν σε όλη την ιεραρχία, πολιτειακή και διοικητική, και αντί να εισπράξουν ευχαριστίες αντιθέτως λοιδορούνται.


Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΙΣΚΩ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΣΟΚ/ΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ

Φρατζάκη Μαρία  Γαβαλά Κατερίνα


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 5
Ανώνυμος
Ανώνυμος 30/07 - 15:39
που μας θεωρείτε τους κωους κάποτε ξύνουν
Να ξηλοθειτε όλες και όλα σας αξίζει από κει μέσα πάρε τώρα άδεια πάλι γιατί συχυστικες πάνε Σεϋχέλλες και γυρνά μέχρι να φύγετε ανεργια , άνοιξε ιδιωτικό γιατί ντροπή το κράτος που σε πληρώνει τσαμπα μειώνεις! Καλή μόνο για το συμφέρον. !
ΑνώνυμοςΚ.Δ.
ΑνώνυμοςΚ.Δ. 30/07 - 01:03
Αισχος...
Οι ιατροί της Κω νοσοκομειακοί και ιδιώτες έχουν ιδρύσει κλίκα χωρίς να σέβονται τον πόνο και την οικονομική ανάγκη πολλών ανθρώπων με αποτέλεσμα σε λίγο θα έρθει η ώρα να το πληρώσουν πολύ ακριβά... ο ένας σε στέλνει στον άλλον και στο τέλος σε σουτάρουν σε Ρόδο και Αθήνα... εγκληματίες...σε λίγο θα ψάχνεις γιατρό και θα τον ξεχωρίζεις από την jaguar πού θα κυκλοφορεί...
ΑνώνυμοςΚ.Δ.
ΑνώνυμοςΚ.Δ. 30/07 - 00:56
ΓΝΚ
Προς ΓΝΚ... σωστός...σωστότατος...!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 29/07 - 17:26
ΓΝΚ
Κλίματα εντάσεις δημιουργήθηκαν σε εσάς γιατί σας πήραν χαμπάρι η τοπική κοινωνία και η κυβέρνηση οπότε ότι δε συμφέρει τσούζει τώρα μην εμπλέκετε το όνομα της τοπικής κοινωνίας, δεν έχουμε καμία σύγχυση απολύτως χαρά μας που σας βάζουν επιτέλους στη θέση σας! Δεν αφήσατε γιατρό για γιατρο σωστο να ορθοποδησει μέσα στο νοσοκομείο μας,μιλάτε κι από πάνω?
Ανώνυμος
Ανώνυμος 29/07 - 00:39
όταν μπλέκεται η πολιτική με την ιατρική...
όταν μπλέκεται η πολιτική με την ιατρική, έρχονται ολέθρια αποτελέσματα !!! Η Κως ατύχησε και στο νοσοκομείο !!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ