Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα η εκδήλωση του "ΑΠΕΛΛΗ" και της "Αρωγής" για τις μαθησιακές δυσκολίες

20/02/2024
332 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου ο σύλλογος μας σε συνεργασία με το κέντρο Εξειδικευμένης Μαθησιακής Υποστήριξης, Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμου "ΑΡΩΓΗ" υλοποίησε μία ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα τις "Μαθησιακές Δυσκολίες" με ομιλητή τον εκπαιδευτικό ειδικής αγωγής και επιστημονικό υπεύθυνο του κέντρου "ΑΡΩΓΗ" κ. Βησσαρίων Ζωίδη. 

Με μία καθηλωτική ομιλία- τοποθέτηση του κ. Ζωίδη αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά που παρουσιάζουν τα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες, στην πρώιμη ανίχνευση και την αξιολόγηση τους. 

Η έγκυρη αναγνώριση κ συνειδητοποίηση από τους γονείς είναι σημαντικό εφόδιο στην προσπάθεια σχεδιασμού μιας αποτελεσματικης παρέμβασης, που κυρίως στοχεύει να ενισχύσει την αίσθηση ικανότητας, αυτάρκεια και προσωπικού ελέγχου που έχει το παιδί. Γι αυτό το λόγο είναι πολύ σημαντικό οι γονείς να είναι σε στενή συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς.
-Ευχαριστούμε το κέντρο Εξειδικευμένης Μαθησιακής Υποστήριξης, Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμου "ΑΡΩΓΗ " και τον κ. Βησσαρίων Ζωίδη 
-Ευχαριστούμε όσους παρευρέθηκαν -Ευελπιστούμε στην μεγαλύτερη ανταπόκριση των γονέων στις επόμενες τέτοιου είδους επιμορφωτικού επιπέδου ημερίδες που θα υλοποιήσουμε. 


Με εκτίμηση το Δ.Σ του Απελλή
Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Ανώνυμος
Ανώνυμος 22/02 - 14:31
.
Πρέπει οι γονείς να αποδεχόμαστε όποια ιδιαιτερότητα έχει το παιδί μας για μπορέσουμε να το βοηθήσουμε.μην τα ρίχνουμε όλα στους εκπαιδευτικούς,στο σύστημα.φταιμε και εμείς.λεγοντας σιγά όλοι άμα ψαχτουμε κάτι έχουμε,τώρα όλα προβληματικά τα βγάζουν,οι δάσκαλοι είναι προβληματικοι και βγάζουν χουσουρια στα παιδιά κτλ.ας ασχοληθούμε λίγο παραπάνω.
Μητερα
Μητερα 20/02 - 22:49
Θα έπρεπε
Να γίνονται πιο συχνά τέτοιες εκδηλώσεις - ενημερώσεις! Να αφυπνίστουν γονείς κ εκπαιδευτικοί.... Ο κ. Ζωιδης μεγάλο κεφάλαιο για τον τόπο μας ! Δεν τον έχουμε "εκμεταλλευτεί" Σας ευχαριστούμε για την προσφορά σας !!!!!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ