Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ιδιαίτερα συγκινητική η “συνάντηση” του Μητροπολίτη Ναθαναήλ με την δασκάλα του Μαρία Χατζηνικολάου – Τσακανιά

30/01/2024
466 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή ήταν η «συνάντηση» του Μητροπολίτη κ. Ναθαναήλ, με την δασκάλα του Μαρία Χατζηνικολάου – Τσακανιά, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Κω, κατά τον εορτασμό των Τριών Ιεραρχών.

Δείτε τα παρακάτω βίντεο

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Ανώνυμος
Ανώνυμος 01/02 - 00:50
ΔΑΣΚΑΛΑ ΑΔΙΚΟΣ ΚΟΠΟΣ
ΔΑΣΚΑΛΑ ΑΔΙΚΟΣ ΚΟΠΟΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΔΑΣΚΑΛΑ ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΚΑΡΤΑ ΜΕ ΤΟΝ QR CODE ? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΕΧΤΟΥΝ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΧΑΡΑΓΜΑ ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ?ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ - ΦΙΜΩΤΡΟ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ??
ΒΧ
ΒΧ 30/01 - 21:38
Συναντηση
Η κ Μαρία ξέρω να πω είναι μια ωραιότατη παρουσία....και καθόλου δεν φαίνεται για δασκάλα του μητροπολίτη μας!!!!! Κ Μαρία....πάντα να είστε καλά και κούκλα όπως τώρα!!!!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ