Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ηλίας Χρυσόπουλος: Η διοίκηση του Νοσοκομείου Κω κάνει τα πάντα για τη στελέχωση της Παθολογικής Κλινικής

09/03/2023
367 Εμφανίσεις
7 Σχόλια

Πανελλαδικό είναι το πρόβλημα με την έλλειψη Παθολόγων στα Νοσοκομεία της χώρας, όπως δήλωσε στον RV ο Υποδιοικητής του Ιπποκράτειου νοσηλευτικού ιδρύματος Ηλίας Χρυσόπουλος - Περισσότερα κίνητρα ζητάει η Διοίκηση από το υπουργείο, ώστε να υπάρχει ανταπόκριση από τους γιατρούς

Δικαιολογημένη χαρακτήρισε την αγανάκτηση του κόσμου για την έλλειψη παθολόγων στο Νοσοκομείο της Κω, ο Υποδιοικητής του Ιπποκράτειου νοσηλευτικού ιδρύματος Ηλίας Χρυσόπουλος, μιλώντας στον Real Voice 99.5 και στην εκπομπή “Πρώτη Καλημέρα” και στους δημοσιογράφους Τέρη Χατζηιωάννου και Νατάσα Παμπρή, τονίζοντας, ωστόσο, ότι από πλευράς διοίκησης έχουν γίνει όλες οι δέουσες ενέργειες για τη στελέχωση της Παθολογικής Κλινικής.

“Κάναμε ότι μπορούσαμε, αλλά οι θέσεις μέχρι σήμερα δεν καλύφθηκαν”, αφού το πρόβλημα με την έλλειψη παθολόγων δεν αφορά μόνο την Κω, αλλά όλα τα Νοσοκομεία της χώρας, αφού είναι 75 οι παθολόγοι στη χώρα, όταν η ζήτηση είναι για 500 γιατρούς της συγκεκριμένης ειδικότητας, όπως είπε.

“Ζητάμε παθολόγο και παράλληλα να δοθούν από το Υπουργείο οικονομικά κίνητρα για να ανταποκριθούν στις προκηρύξεις ιατροί βασικών ειδικοτήτων” δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσόπουλος.

Σημειώνεται ότι τον προηγούμενο χρόνο παραιτήθηκαν δύο γιατροί από την Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Κω και η διοίκηση προσχώρησε στη λύση των μετακινήσεων, για τη στελέχωση του τμήματος, ώστε να καλυφθούν τα κενά και να αντιμετωπίζονται τα αυξημένα περιστατικά υγείας.

“Είκοσι (20) παθολόγοι έφθασαν στο νησί το 2022 για να καλύψουν τα κενά ως προσωρινή λύση, άλλοι για μία εβδομάδα, άλλοι για 15 ή 20 ημέρες και ορισμένοι για έναν μήνα. Κάνουμε τα πάντα για να μην υπάρχει κενό. Το πρόβλημα όμως είναι πανελλαδικό με την έλλειψη παθολόγων. Δεν ξέρω αν θα μπορούσαν να δοθούν περισσότερα κίνητρα. Ο Δήμος Κω για παράδειγμα επιδοτεί με το ποσό των 450 ευρώ το ενοίκιο των γιατρών που αποφασίζουν να έρθουν”, σημείωσε μεταξύ άλλων ο Υποδιοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κω κ. Χρυσόπουλος.


realvoice995.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 7
ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ
ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ 10/03 - 13:02
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
Χρυσόπουλε , ας φροντίζεις καλύτερα τους πελάτες τους γραφείου σου .... , δεν είσαι ικανός και θα διοικήσεις του νοσοκομείο εσύ ; Η μήπως είσαι σε υπηρεσία του γνωστού Βολευτή Γιάννη ;
Αρίστιππος
Αρίστιππος 10/03 - 12:54
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ
Άμοιροι της Διοίκησης, αν θέλετε να προφέρετε πραγματικά έργο , ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ !!!!!! Πήγατε να διοικήσετε το νοσοκομείο τη στιγμή που είστε ανίκανοι να διοικήσετε τα γραφεία και τα σπίτια σας ; ΝΤΡΟΠΗ!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 10/03 - 00:17
Κωος πολιτης
Ηλια για το Δ.Σ, πιστευω πως προσπαθει. Αλλα η κυβερνηση σας γραφει. Γιαυτο παραιτηθειτε για να μην εκτιθεστε αδικα.
ΑνώνυμοςSNAIPER
ΑνώνυμοςSNAIPER 10/03 - 00:08
Νοσοκομείο
Χρυσόπουλο πάρε .... από το νοσοκομείο! Είστε όλοι άχρηστοι. Θα το κατά χρεώσεις ••••{
Ανώνυμος
Ανώνυμος 09/03 - 23:11
Συνεπής πάντα στην παραπληροφορηση...
Σταματήστε να λέτε ψεμματα κ. Χρυσοπουλε. Προφανώς με σκοπιμότητα. ΔΕΝ επιδοτείται κανένας ιατρός με το επίδομα που λέτε. Ο δήμος το είχε τάξει αλλά ΚΑΝΕΝΑΣ δεν το πηρε . Επιτέλους σταματήστε να ψεύδεσθαι συστηματικα .
ΑνώνυμοςΚατερίνα Π
ΑνώνυμοςΚατερίνα Π 09/03 - 22:08
🤣🤣🤣
Αλήθεια τώρα κ. Χρυσόπουλε ??? Τι να πούμε είστε όλη η διοίκηση θλιβερή πραγματικά. Ας ελπίσουμε ότι οι άνωθεν σας σύντομα θα βρουν αντικαταστάτες σας γιατί αλλιώς η ΝΔ στο νησί χάνει παταγωδός εξαιτίας σας ... πρέπει να λέμε πλέον αλήθειες. Ερύπειο το καταντήσατε το νοσοκομείο και από έμψυχα και από άψυχα υλικά.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 09/03 - 21:20
Τα λες η σου ξεφευγουνε
Πόσες είναι οι κατηλημμενες οργανικές θέσεις από αποσπασμένους ; Γιατί δεν κάνετε σβασεις με ιδιώτες που να εντάσσονται εναλλάξ και σε εφημερίες; Να σου πω εγώ Χρυσοπουλος γιατί το έχετε κάνει ρουσφετολογικά καφενείο

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ