Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Κ. Γαβαλά για δηλώσεις Γιασιράνη: Είναι πιθανό να ζει στο παρελθόν και να μην αισθάνεται την πίεση της εξωφρενικής και επικίνδυνης πραγματικότητας

06/07/2022
223 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

Σε πρόσφατη ραδιοφωνική εκπομπή παρακολουθήσαμε μια ατυχή τοποθέτηση που προτρέπει να αρκεστούμε και να παραμείνουμε στα ήδη υπάρχοντα, ανεπαρκή και χωρίς προοπτική εως και σήμερα κεκτημένα στα θέματα υγειας. 

Ακούσαμε από την αρμόδια για τα θέματα υγειας της περιφέρειας ότι η υποστήριξη του ΓΝ ΚΥ Κω έχει προγραμματιστεί ad hoc και επομένως η πρόσφατη κινητοποίηση σύσσωμου του Κωακού λαού, ολόκληρης της δημοτικής αρχής, η παρουσία και οι διαβεβαιώσεις του Πρωθυπουργού, όλων των κυβερνητικών παραγόντων, και του ίδιου του Περιφεριάρχη της ακόμα, δεν είχαν λόγο ύπαρξης!

Η εν λόγω κυρία είναι πιθανό να ζει στο παρελθόν και δεν αισθάνεται την πίεση και την ώθηση της προόδου αλλά ούτε και την πίεση της εξωφρενικής και επικίνδυνης πραγματικότητας ! 

Με γλώσσα και σκέψη παρελθόντος εκφράστηκε λες και δεν κατάλαβε, ή ήταν απούσα, από την πρωτοφανή προσπάθεια όλων για την εξασφάλιση του δικαιώματος στην υγεία, την κάλυψη των άμεσων αναγκών, που όφειλαν να είναι ήδη καλυμμένες, για την επιλογή στην δυνατότητα επαρκούς υγειονομικής κάλυψης των Κωων αλλά και των επισκεπτών του νησιού! 

Με Ευρωπαϊκά δεδομένα! 

Την καλούμε όμως, έστω και τώρα, να αφαιρέσει τις παρωπίδες και να συμμετάσχει και η ίδια στην υπερπροσπάθεια όλων μας! 

Για όλα τα Δωδεκάνησα! 

Γιατί Νοσοκομεία του 2022 δεν νοούνται χωρίς πλήρη δυνατότητα κάλυψης των ασθενών! 


Κατερίνα Γαβαλά

Πολιτευτής ΠΑΣΟΚ-Κιναλ

Πρόεδρος Νοσοκομειακών Ιατρών Κω


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
Στέλιος#
Στέλιος# 06/07 - 14:44
Βρέθηκε Λύση
Αντί για γενικό νοσοκομείο Κω ονομάστε το προσωπικό νοσοκομείο Κω δεν ανειγετε ένα ιδιοτικό έξω καλύτερα εσείς στο οφθαλμολογικά που έφηγα πέρσυ επηδη βάζατε αλους χορίς ραντεβού εκηνη την ώρα απ' έξω γνωστούς σας;;!! Προτα εσης εκη μέσα φτιαχτειτε και μετα ας ψταιξουν όλοι οι άλοι
Ανώνυμος
Ανώνυμος 06/07 - 14:29
ΓΝΚ
Μυρίζουν εκλογές τι περιμένετε να κάνει για να κερδίσει το ΠΑΣΟΚ; Μόνο ρίχνοντας λάσπες προσπαθεί να κερδίζει το ΠΑΣΟΚ όπως για παράδειγμα ένα άλλο επίκερο νέο για να πάρουν ψήφους ασχολήθηκαν με την turkagean ..δεν υπήρχουν αλλά θέματα λάσπες μόνο και μετά άμα κερδίσουν εκλογές χρηματοδότηση και χρήμα ΜΟΝΟ!!! Μπάτε σκύλοι αλεστε!!!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 06/07 - 12:27
Ντροπή σας!!!
Τι λέει η κυρία.Αυτοί και κάποιοι άλλοι εφεραν το νοσοκομείο στα χάλια που έχει και τωρα την έπιασε ο πόνος για τους ασθενείς..οποτε επισκεφθείς το οφθαλμολογικό συνεχώς απουσιάζει και τωρα την ενδιαφέρει να εξυπηρετείται ο κόσμος ...ρεζιλίκια

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ