Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

K. Kαϊσερλης προς Πρόεδρο Επιτροπής Διαβούλευσης: Μας στείλατε πλασματικούς λογαριασμούς που απέχουν από την ωμή πραγματικότητα...

09/12/2023
102 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Αγαπητή κυρία Πρόεδρε

Αναγνωρίζω ότι δεν ευθύνεστε για το περιεχόμενο της πρόσκλησης που μου στείλατε. Όμως ως υπεύθυνη πρόεδρος ενός οργάνου που εκπροσωπεί το σύνολο σχεδόν της κοινωνίας μας και μάλιστα για τόσο σοβαρά για την πορεία του νησιού μας θέματα, πιστεύω ότι θα έπρεπε τουλάχιστον με μια προσωπική σας επιστολή να διευκρινίζατε την αδυναμία κατάθεσης προτάσεων και κυρίως την αλήθεια, για ένα ουσιαστικό διάλογο που θα ενώσει την κοινωνία μας σε έναν κοινό στόχο.

Και μόνον οι πλασματικοί λογαριασμοί που μας αποστείλατε και οι οποίοι απέχουν από την ωμή πραγματικότητα όσο απέχουν τα ωραία λόγια αόριστων στόχων και ανεφάρμοστων έργων από αυτά που περιλαμβάνονται στις αποφάσεις των Δημοτικών Κοινοτήτων που φαντάζομαι ότι διαβάσατε και που φανερώνουν την τεράστια απόσταση μεταξύ της κοινωνίας και της δημοτικής του αρχής,  θα έπρεπε να σας προβληματίσουν.

Απευθύνεστε σε πολίτες που έχουν γνώση και αγωνίες. Απευθύνεστε σε πολίτες που εκπροσωπούν χιλιάδες συμπατριώτες μας και θα πρέπει ως πολίτης και εργαζόμενη και εσείς σε αυτό το νησί  ότι θα πρέπει να είμαστε τουλάχιστον ειλικρινείς.

Μπορεί με την πρόσκληση σας να συγκαλείται το παρελθόν που αποχωρεί και που φαντάζομαι ότι και εσείς δεν θα θέλατε να ξανα υπάρξει με ευθύνες όλων μας. Ελπίζω να κατανοήσετε ότι εισερχόμαστε σε μια νέα πενταετία με νέο δημοτικό συμβούλιο και εύχομαι, τότε, εάν είστε εκ νέου πρόεδρος της Επιτροπής Διαβούλευσης να θέσετε νέες ειλικρινείς και στέρεες βάσεις. Οι καιροί δεν περιμένουν....

Οφείλω να σας επιστήσω την προσοχή ότι η Επιτροπή Διαβούλευσης στην οποία προεδρεύετε δεν είναι Δημοτικό Συμβούλιο και μια παρέα  αποδεχόμενη εντολές, Ούτε δημοτική παράταξη ή ομάδα. Ούτε συγκαλείται για να περνά την ώρας της ώστε  να αποδέχεται πλασματικά ανεφάρμοστα νούμερα και να καλύπτει τους τύπους.

Εάν καταλάβουμε ότι αυτό το όργανο είναι ο πλούτος του νησιού μας που οφείλουμε να το χρησιμοποιούμε σωστά αφού με την προετοιμασία, τον διάλογο και τις προτάσεις του προσδιορίζονται με την συμμετοχή της κοινωνίας οι τύχες του νησιού μας και ενώνονται η βούληση των πολιτών με την δράση του Δήμου τότε ευχαρίστως να συμμετέχω.

Με εκτίμηση Κώστας Καϊσερλης π. Δήμαρχος Κω


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 11/12 - 09:28
Κρυφτειτε!!
Βγηκαν στην επιφανεια οι παλαιοπολιτικοι σαν παλαιοντολογικοι βρυκολακες!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ