Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Κ. Καϊσερλης: Ζητά την αναβολή της συνεδρίασης της Επιτροπής Διαβούλευσης για το Τεχνικό Πρόγραμμα

01/12/2023
159 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

Να αναβάλλει την σύγκληση της  επιτροπής διαβούλευσης, που συνεδριάζει στις 9 Δεκεμβρίου, «ώστε να την προετοιμάσει καλύτερα και να παρουσιαστεί ένα αναπτυξιακό σχέδιο ολοκληρωμένα», καλεί τη πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Κω, ως προεδρεύουσα της επιτροπής, ο πρώην δήμαρχος Κω και ιδρυτικό μέλος του “Ομίλου για την Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση” Κώστας Καϊσερλης.

 «Καλείτε σχεδόν ολόκληρη την Κω να γνωμοδοτήσει για εκατοντάδες πλασματικές σελίδες του προϋπολογισμού και των έργων του 2024 εκ των οποίων ελάχιστα πραγματοποιούνται όταν στην κοινωνία μας είναι άγνωστος ο στόχος της προοπτικής του Δήμου για την προσεχή πενταετία 2024-2028» υποστηρίζει στην επιστολή του ο κ Καίσερλης.


Ο πρώην δήμαρχος Κω θέτει ως απαραίτητη προϋπόθεση, προκειμένου να εκφραστεί η κοινή γνώμη και οι φορείς να κατατεθεί

* το Αναπτυξιακό σχέδιο του Δήμου και των οργανισμών του για την πενταετία 2024-2028

*οι ετήσιες οικονομικές δυνατότητες του Δήμου και των οργανισμών του πλην των λειτουργικών δαπανών για δράσεις και έργα.

*το Ταμειακό υπόλοιπο του Δήμου και των οργανισμών του ως και τις οικονομικές υποχρεώσεις του σε συνεχιζόμενα έργα και δράσεις και

*η ανενεργή ακίνητη περιουσία του Δήμου και των οργανισμών του προς αξιοποίηση.


ertnews.gr


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
Ανώνυμος
Ανώνυμος 02/12 - 00:28
η ψυχασθένεια δεν έχει όρια ....
καλά η ψυχασθένεια δεν έχει όρια από τη μία τον στηρίζουμε στις εκλογές και μετά αναφέρει :«Καλείτε σχεδόν ολόκληρη την Κω να γνωμοδοτήσει για εκατοντάδες πλασματικές σελίδες του προϋπολογισμού και των έργων του 2024 εκ των οποίων ελάχιστα πραγματοποιούνται όταν στην κοινωνία μας είναι άγνωστος ο στόχος της προοπτικής του Δήμου για την προσεχή πενταετία 2024-2028» υποστηρίζει στην επιστολή του ο κ Καίσερλης.Στο τέλος τι θα γίνει, η Κως θα μείνει πολύ πίσω από τα υπόλοιπα Δωδεκάνησα. Μόνο από τον Κυρίτση ακούστηκαν αλήθειες στις εκλογές. Η κοινωνία αρνήθηκε να τις ακούσει γιατί την εκπαίδευσαν στο ρουσφέτι, στο πελατειακό σύστημα και τη διαπλοκή...sos : Το αναπτυξιακό σχέδιο 2019-2023 δεν το έχουμε δει ακόμα και θέλουμε να δούμε το 2024-28....
Ανώνυμος
Ανώνυμος 01/12 - 23:45
Τώρα είναι αργά για δακρυα
Όταν μας τον φορτώνες τον αχρηστο ήταν καλά έτσι?
Ανώνυμος
Ανώνυμος 01/12 - 23:45
Ανώνυμος
Μην αγχώνεσαι ο κοψιμιος διακοπαρει θα γυρίσει κουρασμένος και θα την αναβάλει

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ