Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Καφέ αντί μπλε η θάλασσα στο Μαστιχάρι

14/06/2024
4154 Εμφανίσεις
26 Σχόλια

Αναγνώστες του "ΒτΚ" που επισκέφτηκαν το Μαστιχάρι δεν πίστευαν στα μάτια τους αυτό που αντίκρισαν. Όπως μπορείτε να δείτε , το νερό πέριξ του λιμανιού είναι καφέ. Χρώμα που μάλλον δεν μπορεί να δικαιολογηθεί από τα φύκια.

Όπως μας τόνισαν οι επισκέπτες ήταν αρκετά προβληματισμένοι για το γεγονός ότι έβλεπαν καφέ νερά τα οποία μπορεί να είναι και επικίνδυνα για την δημόσια υγεία.

Μάλιστα η εικόνα με τα καφέ νερά συνεχίστηκε και όταν ξεκίνησε το πλοίο για Κάλυμνο. Οι αναγνώστες όπως μας είπαν έθεσαν κάποιες ερωτήσεις αλλά απαντήσεις δεν έλαβαν.

Δυστυχώς, όπως ανέφεραν, η κατάσταση στο γραφικό Μαστιχάρι καθημερινά αντί να βελτιώνεται, βαλτώνει...


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 26
Τάλλαρος Τάκης
Τάλλαρος Τάκης 18/06 - 17:39
Μαστιχάρι ώρα μηδέν
Σίγουρα θα έπρεπε να είχαμε ήδη αρχίσει να σκεφτόμαστε σοβαρά για τη φέρουσα ικανότητα του νησιού μας εδώ και πολλά χρόνια. Όμως η συγκεκριμένη εικόνα δυστυχώς είναι αποτέλεσμα της δημοτικής αρχής .Πρίν 10 χρόνια συμπολίτες μας είχαμε πάει στον εισαγγελέα και μόνο τότε ίδρωσε το αυτί της τότε δημοτικής αρχής της οποίας μέλος ήταν ο Νυν Δήμρχος. Κατά τα άλλα ΟΜΕΡΤΑ νομίζω ότι επικρατεί μεταξύ της Δημοτικής αρχής και των ψηφοφόρων της που είναι οι αρμόδια να εφαρμόσει το νόμο αν γνωρίζει κάτι ,και όχι να πετάει το μπαλάκι στους δημότες ...
Σκατα ειναι;;
Σκατα ειναι;; 16/06 - 00:18
Αν όχι τότε τι;;
Σκατιλα
Ανώνυμος
Ανώνυμος 15/06 - 15:47
Νέα καινοτομία
Για τους απαιτητικούς έχουμε και βόθρο Λουτρά …
Ανώνυμος
Ανώνυμος 15/06 - 12:49
Όλα καλά
Αν δεν ανοίξετε τα λούκια κάτω από το λιμανάκι η ακόμα καλύτερα να φτιαχτεί μία τύπου γέφυρα με ακόμα μεγαλύτερα λούκια μην περιμένετε προκοπή!!!! Και συνδεθείτε επιτέλους με τον βιολογικό!!! Έχω ακούσει επί λέξει από Κώω εγώ δεν πληρώνω για τον βιολογικό δεν συνδεεομαι!!!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 15/06 - 09:16
Σας αρέσει να τα λέτε!
Εδώ τους έκλεισαν παράνομα και το πάρκινγκ για να μην ενοχλούνται και σεις περιμένετε να τους ανοίξουν και τις αποχευτεύσεις; Όλοι ανεξερέτως εκεί στο Μαστιχάρι κλείνετε στόμα,μάτια,αυτιά και μύτη σε όλο αυτό και ξαφνικά παραπονιέστε; Χθες έγινε για πρώτη φορα;
Έχω πολλούς ξαδελφους
Έχω πολλούς ξαδελφους 14/06 - 20:27
Αναζητήστε τις ευθυνες
Σ' αυτούς που αποσιώπησαν την καταγγελία σας.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 14/06 - 17:51
Κόφι
Φρέντο εσπρέσσο σας κερνάνε και μιλάτε αχαριστία σε όλο το μεγαλείο
BATMAN
BATMAN 14/06 - 17:39
Kos
Ρε πόσο διπρωσοποι είστε εκεί στ μαστιχαρι? Πετατε τ λύματα στ θάλασσα και ζητάτε και τ ρέστα? Ρε όξω ρε. Όξω
Κώα
Κώα 14/06 - 17:02
Βρώμα κ δυσωδία
Και στο Μαρμάρι χθες το απόγευμα ήταν έτσι καφέ ή θάλασσα. Βγήκαμε όλοι έξω. Προφανώς το ρεύμα τα μετέφερε εκεί. Ποιος θα μας προστατέψει από τους ανεύθυνους; Που είναι οι αρμόδιοι να κάνουν τα αυτονόητα; Το νησί μέσα στη βρώμα στη στεριά και στη θάλασσα και θέλουμε τουρισμό. Στην Κω θεός είναι μόνο το χρήμα!!!
Ν.Σ.
Ν.Σ. 14/06 - 16:43
Έχω πολλούς ξαδέλφους
Να αναζητήσετε τις ευθύνες αε αυτούς που αποσιώπησαν ή έθαψαν την καταγγελία σας.Άρα τα βέλη σας δεν αφορούν τον Μαστιχαριώτη που στις 3 - 4 το πρωί,ξημερώματα,κοιμάται. Αφορούν υψηλότερα ιστάμενους.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ