Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Κάλυμνος: Άφησε την τελευταία του πνοή ο 32χρονος Άνθιμος Καραϊσκος μετά από 14 ημέρες νοσηλείας στην Κρήτη

09/01/2023
454 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Μία άλλη θλιβερή είδηση στην Κάλυμνο, αφού έγινε γνωστό ότι  ο 32χρονος Άνθιμος Καραϊσκος που εδώ και 14 ημέρες νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Βενιζέλειο στο Ηράκλειο Κρήτης, άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023 στις 11.00 περίπου το βράδυ.

Ο άτυχος Άνθιμος, την ημέρα των Χριστουγέννων, υπέστη πνευμονική εμβολή μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλύμνου και μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, κρατήθηκε στη ζωή. Λόγω της σοβαρής κατάστασης της υγείας του, κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του, σε Νοσοκομείο εκτός Καλύμνου. Την ίδια ημέρα, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βενιζέλειο, στο Ηράκλειο Κρήτης. . Δυστυχώς ο νεαρός Άνθιμος δεν τα κατάφερε, έχασε τη μάχη για τη ζωή και έφυγε, τόσο πρώρα και τόσο άδικα, σκορπίζοντας θλίψη και οδύνη σε γονείς ,αδέλφια, συγγενείς και φίλους.

Ο Άνθιμος ήταν ένα από τα 5 παιδιά της πολύτεκνης οικογένειας του Γιώργου Καραϊσκου και της Αναστασίας Παστρικού Καραϊσκου.

Ένα εξαιρετικό, καλοσυνάτο, ευγενικό και αγαπητό παιδί ,ένας λεβέντης, πολύ δραστήριος και γεμάτος ζωντάνια, που δυστυχώς του κόπηκε το “νήμα της ζωής” τόσο νωρίς.


kalymnos-news.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ