Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Κανένα ενδιαφέρον στην προκήρυξη για τις 4 θέσεις ιατρών στο νοσοκομείο - Στη «μαύρη λίστα» του ιατρικού κόσμου η Κως

21/09/2022
593 Εμφανίσεις
7 Σχόλια

Άκαρπη ήταν και η πρόσφατη προκήρυξη για την πλήρωση 4 θέσεων ειδικευμένων ιατρών στο νοσοκομείο της Κω, αφού όπως μας δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του νοσοκομείου κ. Ηλία Χρυσόπουλος, δεν υπήρξε κανένα ενδιαφέρον.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι ειδικότητες που προκήρυξε το νοσοκομείο μας είναι οι:

- Εσωτερικής παθολογίας (Διευθυντή)

- Εσωτερικής Παθολογίας (Επιμελητή Α’)

- Παιδιατρικής (Επιμελητή Α’)

- Ακτινολογίας (Διευθυντή)

«Πριν από λίγες μέρες – είπε ο κ. Χρυσόπουλος – ολοκληρώθηκε η διαδικασία και όπως μας ενημέρωσαν προφορικά από το Υπουργείο, δεν δήλωσε κανένας ενδιαφέρον. Αυτό είναι ένα γεγονός που πρέπει να μας προβληματίσει όλους. Βλέπουμε δηλαδή, ότι η Κως είναι σαν να έχει μπει στην μαύρη λίστα του ιατρικού κόσμου και να μην υπάρχει ενδιαφέρον γιατρών να έρθουν εδώ. Επικοινωνήσαμε και με το Υπουργείο και μας είπαν ότι προσπαθούν να βρουν λύσεις, είτε μέσω αμοιβαίων μετακινήσεων, είτε μέσω αποσπάσεων, είτε με επικουρικούς γιατρούς. Σε ένα μήνα περίπου εμείς ως νοσοκομείο Κω, θα επαναπροκηρύξουμε τις θέσεις και ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά θα υπάρξει κάποιο ενδιαφέρον».


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 7
Σπύρος
Σπύρος 25/09 - 23:01
Τα λέγαμε..
Ιπποκρατική Εστία! Για θυμήσου δήμαρχε την πρόταση....που πώς και με ποιον τρόπο.. θυμάσαι; Θυμάσαι αλλά αδιαφορείς! Όπως και στα ραντεβού που τάζεις και δεν πας..
Ανώνυμος
Ανώνυμος 25/09 - 22:27
Τα ενοίκια στο ζενίθ
Με τα ενοίκια στο ζενίθ δεν γίνεται να έρθει κανείς. Χρειάζεται κρατική παρέμβαση προφανώς αλλά αιδώσ αργείοι.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 25/09 - 14:32
υπάρχει τρομερή εκμετάλλευση στα ενοίκια...
υπάρχει τρομερή εκμετάλλευση στα ενοίκια. Ρωτήστε στρατιωτικούς, εκπαιδευτικούς, αστυνομικούς ....Ο εύκολος πλουτισμός μέσω τουρισμού, έχει διαμορφώσει τις τιμές ενοικίων και όχι μόνο στα ύψη !!!Δεν υπάρχει κίνητρο να μετοικήσει κάποιος στην Κω !!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 25/09 - 13:57
Η αληθεια
Λέτε να έρθουν.Οι ντόπιοι τι κάνουν;Είναι δυνατόν να έχει τόσους γιατρούς η Κως και κανένα ντόπιο στο νοσοκομείο;Απλά ψάχνουμε κορόιδα.
BATMAN
BATMAN 25/09 - 11:04
Νοσοκομείο
Για να έρθουν γιατροί στην Κω πρέπει να υπάρχουν κίνητρα για να έρθει γιατρός στην εδώ. Καταρχήν δεν υπάρχουν σπίτια να Ε νοικιάσουν μετά τα ενοίκια έχουν ξεφύγει τελείως. Σου λέει γιατί να μην κάτσω στην Αθήνα? Θα είμαι στο σπίτι μου στους δικούς μου ανθρώπους τέλος πάντων.
Φαρσα
Φαρσα 25/09 - 10:59
Εξοστρακισμός
Είναι η κατάρα του Ιπποκράτη που εκδίωξαν οι Κώοι, το ανάθεμα του Πραξιτέλη για την απαξίωση του μεγάλου του έργου της γυμνής Αφροδίτης, είναι η φθονερή ματιά της υγείας σε εκείνους που πατούν τον όρκο "Ωφελέειν , μή βλάπτειν"! Όλα εδώ πληρώνονται.οι κοινωνίες έχουν τους προεστούς που τους αξίζουν.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 25/09 - 10:26
Μαλιστα!!!
Ετσι που τα καταφεραμε,δεν εχω λογια!!!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ