Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Καταδίκη Ιρακινού παιδόφιλου που έδρασε στο Κ.Υ.Τ. της Κω

15/03/2023
40 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Δύο υποθέσεις σεξουαλικών εγκλημάτων με θύματα παιδιά απασχόλησαν προχθές την συνεδρίαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου.
Στο εδώλιο κάθισε ένας Ιρακινός που κρίθηκε ένοχος για απόπειρα βιασμού από κοινού, απόπειρα πραγματοποίησης γενετήσιων πράξεων με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 12 έτη όχι όμως τα 14 έτη από κοινού και για πορνογραφία ανηλίκων με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του και του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 18 ετών, όπως και πρωτοδίκως.
Πρόκειται για μια φρικιαστική υπόθεση, που έφερε στο φως της δημοσιότητας η «δημοκρατική», η οποία ξεδιπλώθηκε στο ακροατήριο του λαϊκού δικαστηρίου με τους δικαστές κατάπληκτους να ακούν τον κατηγορούμενο να παραδέχεται ότι κατείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας και να δικαιολογεί την κατοχή του, λέγοντας ότι το ήθελε για εκπαιδευτικούς λόγους γιατί είχε πρόθεση να σπουδάσει «καθηγητής σεξουαλικής αγωγής»!
Στην προδικασία είχε υποστηρίξει μάλιστα ότι θέλει να φύγει από την Ελλάδα και να πάει στην Σερβία για να συνεχίσει τις σπουδές του στη Φυσική….
Οπως έγραψε η «δημοκρατική», ο κατηγορούμενος, την 1η Οκτωβρίου 2019 περί ώρα 11:00 στην περιοχή Πυλί στο Κ.Υ.Τ. Κω, εντός σκηνής, αποπειράθηκε από κοινού με έναν ανήλικο, να εξαναγκάσει με σωματική βία έτερο ανήλικο ηλικίας 12 ετών, σε ανοχή γενετήσιας πράξης.
Κατείχε δε στο κινητό του τηλέφωνο υλικό παιδικής πορνογραφίας (videos και φωτογραφίες) με ανηλίκους που δεν έχουν συμπληρώσει το δωδέκατο έτος της ηλικίας τους, το οποίο είχε παράγει με το συγκεκριμένο κινητό τηλέφωνο και είχε διαμοιραστεί με άλλα άτομα. Τα ανωτέρω προκύπτουν από την λεπτομερή εξιστόρηση του ανήλικου παθόντος, ο οποίος εκθέτει ότι την 1η Οκτωβρίου 2019, έφυγε από το κοντέινερ όπου διαμένει μέσα στο χώρο του ΚΥΤ Κω για να περπατήσει και να πάει να πάρει ένα φίλο του για να πάνε στο σχολείο και πέρασε μπροστά από τη σκηνή που διαμένει ο κατηγορούμενος. Τότε απότομα, ο σύνοικός του ανήλικος, τον τράβηξε μέσα στη σκηνή και ο κατηγορούμενος του είπε ότι θα του δώσει λεφτά για να αγοράσει σοκολάτα.
Στη συνέχεια, ο ανήλικος του έκλεισε το στόμα για να μη φωνάξει και ο κατηγορούμενος έβγαλε το παντελόνι του και προσπάθησε να έρθει σε συνουσία μαζί του.
Το θύμα όμως, κατάφερε να φωνάξει και άμεσα προσέτρεξε σε βοήθειά του, εισερχόμενος εντός της σκηνής ένας υπήκοος Καμερούν, ο οποίος αντίκρυσε και περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τη σκηνή, όπου ο κατηγορούμενος ήταν ημίγυμνος πάνω από τον ανήλικο προσπαθώντας να τον βιάσει και άρπαξε τον τελευταίο βγάζοντάς τον έξω από τη σκηνή.
Θυμίζουμε ότι από την εργαστηριακή εξέταση του κινητού του τηλεφώνου προέκυψε η ύπαρξη αρχείων εικόνας βίντεο με περιεχόμενο σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων, ενώ εντοπίστηκαν 4 συνομιλίες που έλαβαν χώρα μέσω της εγκατεστημένης εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης στις οποίες συμμετείχε και ο κατηγορούμενος και εντοπίστηκε ανταλλαγή αρχείων με περιεχόμενο σεξουαλικής κακοποίησης μικρών παιδιών. Δύο από αυτές τις συνομιλίες φέρουν χαρακτηριστικά τα ονόματα group kids και video imagenes.
Τέλος, ο κατηγορούμενος ήταν συνδεδεμένος στην εφαρμογή whatsup με φωτογραφία προφίλ που έδειχνε ένα ανήλικο αγοράκι προφανώς μικρότερο των 12 ετών.
-Το ίδιο δικαστήριο διέκοψε στο μεταξύ χθες την δίκη ενός υπηκόου Παλαιστίνης, που κρίθηκε πρωτοδίκως ένοχος βιασμού κατ’ εξακολούθηση αλλά και για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, που συμπλήρωσε τα 12 έτη όχι όμως τα 14 έτη, κατ’ εξακολούθηση και καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 14 ετών.
Διέκοψε ειδικότερα προκειμένου να κληθεί να καταθέσει μια αστυνομικός και να ελεγχθούν με επιμέλεια της Ανακρίτριας Κω στοιχεία DNA που δεν ερευνήθηκαν δεόντος μέχρι σήμερα.
Κρίθηκε πρωτοδίκως ένοχος για το ό,τι την 24η Δεκεμβρίου 2019 ώρα 18:45 στην Λέρο σε απομονωμένο σημείο στην πλαγιά βουνού πίσω από το Κ.Υ.Τ. Λέρου, εξανάγκασε με σωματική βία άλλον, ήτοι έναν 15χρονο υπήκοο Συρίας σε ανοχή γενετήσιας πράξης. Το ίδιο κατηγορείται ότι είχε κάνει μία ακόμη φορά δύο περίπου εβδομάδες πριν από αυτήν την ημερομηνία.
Απολογούμενος χθες αρνήθηκε εκ νέου την κατηγορία υποστηρίζοντας ότι Σύροι που ήθελαν να αναλάβουν επιχείρηση που λειτουργούσε στο ΚΥΤ τον εκβίασαν με τον τρόπο αυτό κι ότι δεν γνωρίζει το παιδί.

Την υπόθεση χειρίζεται η δικηγόρος κ. Αγγελα Καρακατσάνη. Πηγή:www.dimokratiki.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ