Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Καταχειροκροτήθηκε η μαθητική θεατρική παράσταση «Το Σπίρτο» στην Κω

19/05/2023
248 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Με επιτυχία και με μεγάλη προσέλευση του κοινού, ολοκληρώθηκαν στην αίθουσα του 2ου Λυκείου Κω, οι 2 θεατρικές εμφανίσεις σε συνεργασία των μαθητών του 1ου και 2ου Λυκείου Κω, με την παράσταση «Το σπίρτο», στο πλαίσιο της παρουσίασης προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων .

Το έργο που πραγματοποιήθηκε με την πολύτιμη υποστήριξη του Σ/γου Γονέων του 1ου Λυκείου Κω, εντάσσεται στη γενικότερη προσπάθεια πρόληψης των τροχαίων ατυχημάτων στους εφήβους, με στόχο η παρέμβαση αυτή, να φέρει σημαντικά αποτελέσματα για τους μαθητές που συμμετέχουν στην παράσταση, αλλά και για τους θεατές, ώστε η ανθρώπινη ζωή να πάψει να συμμετέχει ως στατιστική – αριθμητική αξία σε μία άκρως αμφιλεγόμενη ανάπτυξη, που εκμηδενίζει την ουσιαστική της αξία.

Οι μαθητές άφησαν για λίγο στην άκρη τα μαθήματά τους και ξεδίπλωσαν πάνω στη σκηνή το πλούσιο ταλέντο τους, κερδίζοντας επάξια το ζεστό χειροκρότημα του κοινού.

Οι συντελεστές:

Κείμενα – Σκηνοθεσία: Γιώργος Χαρτοφίλης

Πρωταγωνιστές: Ραφαήλ Σιούτος, Γιώργος Κατσίπης, Δημήτρης Ζαχαριάς, Παύλος Μουστάκης, Γιώργος Ζορμπάς, Ίβα Μπακρατσά, Φλάβια Ζαϊμι, Γιάννης Μεταξάς, Κατερίνα Μαυροειδή, Ταξιάρχης Μαυρόστομος, Άννα Μαρία Φεγερτσάκοβα, Κέλλυ Τσόχα, Μεταξένια Τσόχα, Ηλέκτρα Μανσούρ, Ελισάβετ Τσότση, Μαρία Γκαρή

Χειρισμός φωτισμού: Λουκάς Αναστασιάδης, Δημήτρης Ζαχαριάς, Κέλλυ Τσόχα, Ανδρέας Παπούλης

Ήχος – προβολή: Ανδρέας Παπούλης

Γενική επιμέλεια: Μαρίνα ΠαππήΗ ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ