Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Καταχειροκροτήθηκε η Θεατρική ομάδα Πυλίου στην παράσταση “Οι τρεις απόψεις”

18/03/2023
1007 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

To ζεστό χειροκρότημα του κοινού, απέσπασε το βράδυ της Παρασκευής, στο κατάμεστο Πολιτιστικό κέντρο Πυλίου, η θεατρική ομάδα Πυλίου στην παράσταση (κωμωδία) “Οι τρεις απόψεις” του Αλέκου Σακελλάριου. 

Η θεατρική ομάδα Πυλίου, που λειτουργεί κάτω υπό την αιγίδα του Απελλή, φέτος συμπληρώνει 22 χρόνια παρουσίας και έχει στο δυναμικό της πολλά καινούρια πρόσωπα, τα περισσότερα νέα σε ηλικία, με αγάπη για το θέατρο, κάτι που δίνει την σιγουριά, ότι για πολλά ακόμα χρόνια, η ομάδα θα είναι εδώ για να προσφέρει ωραίες θεατρικές βραδιές.

Μάλιστα, όπως πληροφορηθήκαμε, τα εισιτήρια της παράστασης που θα παιχθεί και το Σάββατο 17/3 και την Κυριακή 18/3 (ώρα 19:30) έχουν σχεδόν ξεπουληθεί.

Τα έσοδα της παράστασης, όπως κάθε φορά, θα διατεθούν σε κοινωφελείς σκοπούς (αγορά αθλητικού υλικού για την ΑΕ. Δικαίου, 2 laptop για το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κω και ηλεκτρονικός εξοπλισμός για το Δημοτικό Σχολείο Πυλίου.

Οι πρωταγωνιστές: Γιάννης Γιαννούρης, Θωμάς Καραθωμάς, Σταματία Μαλιλή, Αγγελική Κεφαλιανού, Ελένη Διακοπαναγιώτη, Γιώργος Μάργης, Ηλίας Απριλάκης, Ανθούλα Καραγιάννη, Πολύδωρος Τατέλος, Ελένη Κούρου, Αντώνης Δρομπόνης.

Σκηνικά: Ανθούλα Καραγιάννη

Κομμώσεις: Νίτσα Παγώνη

Μακιγιάζ: Μαρία Μάμμη

Υποβολείο: Ζαχαρούλα Διακονικολή

Γραφιστικά: Τάσος Γιαννούρης

Γενική Επιμέλεια: Γιάννης Γιαννούρης

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ