Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημ. Σ/λίου την Τετάρτη 3/7 για τον ΧΥΤΑ

02/07/2024
415 Εμφανίσεις
5 Σχόλια

Σας προσκαλούμε σε κατεπείγουσα δια ζώσης συνεδρίασητου Δημοτικού Συμβουλίου Κω στις 3 Ιουλίου 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεών του,σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 παρ. 7 του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης - Πρόγραμμα Καλλικράτης» (ΦΕΚ 87/7-6-2010, Τεύχος Πρώτο),όπως αντικαταστάθηκε από το  «Αναμόρφωση του συστήματος διακυβέρνησης Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού, κατάργηση νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου δήμων, παρακολούθηση επιδόσεων τοπικής αυτοδιοίκησης οικονομική και διοικητική διαχείριση οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης, ευζωία των ζώων συντροφιάς, κατασκευή και αναβάθμιση λειτουργούντων χερσαίων συνοριακών σταθμών και λοιπές διατάξεις του Υπουργείου Εσωτερικών» (ΦΕΚ 163/6-10-2023, Τεύχος Πρώτο), με το παρακάτω μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη:

Ενημέρωση του Δ.Σ. για την πυρκαγιά της 1ηςΙουλίου 2024 στην ευρύτερη περιοχή ‘’Σταυρού Πέραμα - Καρδάμαινα’’ και οι ενέργειες που απαιτούνται για την αποκατάσταση του ΧΥΤΑ (Εισηγητής: Δήμαρχος Κω, κ. Νικηταράς Θεοδόσιος). 


Η Πρόεδρος του Δ.Σ.

Διονυσία Τελλή – Τσιμισίρη

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 5
Ανώνυμος
Ανώνυμος 03/07 - 11:47
. ο Μωρες ;;;;που ειναι οεο
ηρεμα ρωταω. ο Μωρες δεν ανελαβε στον ΦΟΣΔΑ αρμοδιοτητες ; που ειναι να ενημερωσει η μονο τους προστατες του ενημερωνει
03/07 - 08:12
Κριτής
Η συλλογή των σκουπιδιών κάηκε όχι οι κτηριακές εγκαταστάσεις σώθηκαν διοτι εκεί προβλέπεται η πυρασφάλεια!!Αρχίσατε να μιλάτε χωρίς να γνωρίζετε τι εστί ΧΥΤΑ!!!Δεν μπορείτε να χωνέψετε το πατατράκ των εκλογών!!!!!Είναι μεγάλο το 60%!!!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 02/07 - 20:47
Το σύστημα πυρόσβεσης λειτούργησε;
Αν όχι έχετε τεράστια ευθύνη κομπανία ανίκανων.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 02/07 - 17:35
Περιεργη φωτια στο σημειο αυτο
Και ξαφνικα μολις η περιφερεια νοτιου αιγαιου πηρε την διαχειριση του ΧΥΤΑ ξαφκικα εσκασε η φωτια να αχρηστεψει εργο εκατομμυριων ευρω πολυ τυχαια συμπτωση καμια αντιπυρικη ζωνη γυρω απο τις υποδομες τιποτα απολυτως μονο το χαος και η ανοργανωσια που χαρακτηριζει τον Δημο αυτο Πλεον η Κως δεν θα μπορει να διαχειριζεται τα σκουπιδια της Τελικα ο σκουπιδολατρης θα μας μαθει να ζουμε με τα σκουπιδια μας ενα πραγμα
02/07 - 17:15
.
γελοιοι.....δεν μπορεσατε με τις μπουλτοζες ουτε μια αντιπυρικη ζωνη να κοψετε.....καηκε ενα εγο εκατομυριων...απο ασχετοσυνη!!!!!!!!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ