Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Κατσίκια σε 120 οικογένειες διένειμε ο Δήμος Νισύρου

26/04/2022
55 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Νισύρου αναφέρει τα εξής:

Για τη μεγάλη γιορτή της Ανάστασης, μέσα στο πλαίσιο των αρχών της αλληλεγγύης, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της αγάπης, διανείμαμε κατσίκια σε 120 οικογένειες του νησιού μας που λόγω της οικονομικής κρίσης μπορεί να αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.  

Είμαστε δίπλα στον πολίτη και πάντα παρόντες σε όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Τα προβλήματα των συνανθρώπων μας μάς αγγίζουν και θεωρούμε υποχρέωση μας να κινητοποιηθούμε με κάθε δυνατό τρόπο στην αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου της κοινωνίας μας και να αγωνιστούμε για την εξάλειψη των κοινωνικών ανισοτήτων.

Η αλληλεγγύη για εμάς έχει μόνη αναγκαία προϋπόθεση τον σεβασμό προς τον συνάνθρωπο, την ανθρώπινη ζωή και τον εαυτό μας, και αποτελεί την βάση πάνω στην οποία πατάμε για μια καλύτερη κοινωνία. Στηρίζουμε τους συμπολίτες μας και ενδυναμώνουμε την κοινωνική συνοχή.

Η Δημοτική αρχή έχει αποδείξει ότι η κοινωνική πολιτική δεν είναι μόνο εξαγγελίες αλλά πράξεις. Στη δύσκολη περίοδο που περάσαμε και που ακόμη περνάμε, η δημοτική αρχή της Νισύρου παίζει ουσιαστικό ρόλο με δράσεις και παρεμβάσεις για να κρατήσουμε την κοινωνία όρθια.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ