Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Κέφι, χορός και συγκίνηση στην χοροεσπερίδα των τελειόφοιτων του 1ου Λυκείου Κω

28/01/2024
3664 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

Γεμάτη κέφι, χορό, αλλά και συγκίνηση ήταν η χοροεσπερίδα που διοργάνωσαν οι τελειόφοιτοι του 1ου Λυκείου Κω, το βράδυ του Σαββάτου, στη Νέα Φαντασία.

Τα παιδιά, άφησαν για λίγο στην άκρη τα βιβλία τους, έβαλαν τα καλά τους και ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους στο χορό, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα στο κοινό.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
Ανώνυμος
Ανώνυμος 01/02 - 11:52
Ξενοφερτα Έθιμα! Η χαρά του νεοπλουτισμου!
Εσείς που δαπανήσατε ένα κάρο λεφτά για να ντύσετε ως μικρομέγσλα 17 χρονα κορίτσια, με τουαλέτες πίστας σκυλάδικο και να βάλετε ποσετ σε 17 χρονα μαθητούδια, με τι ακριβώς συγκινηθήκατε? Με τα λεφτά που πετάξατε τα οποία θα τα ζητήσετε μετά από συλλόγους και την τοπική κοινωνία ( βλέπε δωρεές και λαχνοί) για να καταφέρετε να τα στείλετε εκδρομή? Όταν χάνεται η λογική από τους γονείς, ποιος θα καθοδηγήσει σωστά τα παιδιά? Ενώ δεν έχω καμία καλή εικόνα και για τον Διευθυντή αυτού του σχολείου, καθώς φαίνεται λίγος για να μαζέψει το χάος που επικρατεί με τον καθένα να κάνει τα δικά του, η απουσία του δείχνει ότι δεν συναινεί στο τσίρκο που γονείς έχουν δημιουργήσει " εθιμοτυπικά" για τις αποφοιτήσεις των τελειόφητων! Αν αποφοιτούν από Πανεπιστήμια δεν θα ήθελαν καν να συμμετάσχουν σε τέτοια καραγκιοζιλίκια. Κρίμα γιατί και οι φώτο μένουν!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 30/01 - 20:35
Μπράβο στα παιδιά! Αδιανόητο το παραπάνω σχόλιο
Χαρήκαμε τα παιδιά, να έχουν καλή πρόοδο στη ζωή τους! Και δεν καταλαβαίνω γιατί αντί να χαίρεται κάποιος με την εκδήλωση και να συγχαίρει παιδιά κ γονείς, να προσπαθεί τελείως στο άσχετο να επιτίθεται στον δ/ντή! Το μόνο που καταφέρνει είναι να δείχνει μικρόψυχος και εμπαθής.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 28/01 - 22:15
Χαρτοφιλη βασανίζεις το σχολείο
Ευτυχώς έλειπε ο διευθυντής του λυκείου ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΡΤΟΦΊΛΗΣ και Ευτυχώς που η οργάνωση ανατέθηκε στον σύλλογο γονέων και στους μαθητές, διαφορετικά ούτε 100 άτομα θα ήταν εκεί. Συμπέρασμα=ΧΑΡΤΟΦΊΛΗΣ ανίκανος

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ