Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Kλαδί από τον Πλάτανο του Ιπποκράτη αποκολλήθηκε και τραυμάτισε γυναίκα

13/05/2024
1615 Εμφανίσεις
9 Σχόλια

Ένα δυσάρεστο περιστατικό συνέβη σήμερα, όταν ένα μεγάλο κλαδί από τον Πλάτανο του Ιπποκράτη, έπεσε και χτύπησε μία γυναίκα, η οποία είχε μαζί της το μικρό της παιδί, στο καρότσι. Η γυναίκα χτύπησε ελαφρά και όσοι βρίσκονταν στην περιοχή, άκουσαν τις κραυγές της και της πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες.

Δυστυχώς όπως μας ανέφερε και εργαζόμενο στην περιοχή, δεν είναι η πρώτη φορά που κλαδί από τον Πλάτανο πέφτει και τραυματίζει κάποιον, ζητώντας από τους αρμόδιους να απομακρύνουν τα επικίνδυνα κλαδιά.

Επίσης, μας ανέφερε το πρόβλημα που δημιουργείται συχνά, λόγω της έλλειψης τουαλέτας για ΑΜΕΑ, που πολλές φορές αναζητούν οι επισκέπτες.


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 9
Ανώνυμος
Ανώνυμος 15/05 - 08:37
Μπαρμπασουλης
Σοφοκλη πηγαινε στον πλατανο για κουρεμα. Μονο προσεχε γιε μου
Πολίτης
Πολίτης 15/05 - 06:59
Άχρηστος
Ανικανότητα του υπευθυνου . Μονο τα δένδρα κουρευαν για να πάρουν ξυλα οι ψηφοφόροι πριν ακόμα φτάσουν στον ανθοκηπο. Τόσα χρόνια όλα λειτουργούσαν σωστά. Τον κύριο Καμπουρακη πίσω θέλει όλη η Κως.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 14/05 - 13:38
Αισχος
Δεν πειράζει αρκεί που έκανε προεκλογικά ο Νικηταράς τη φιέστα του με το άγαλμα του Ιπποκράτη μέχρι εκεί φτάνει φωτογραφίες και μεγάλα λόγια από έργα τίποτα ούτε τα στοιχειώδη
Ανώνυμος
Ανώνυμος 14/05 - 11:44
γιατί δεν παρεμβαίνει η Αρχαιολογική Υπηρεσία ?
εφόσον στο Δήμο είναι άχρηστοι, γιατί δεν παρεμβαίνει η Αρχαιολογική Υπηρεσία ? Τελικά η Κως είναι μία βιτρίνα ....
Ανώνυμος
Ανώνυμος 14/05 - 10:53
Έτσι πρέπει
Όπως αρμόζει στο τριτοκοσμικό ελληνικό «κράτος». Και πολύ τουρισμό έχετε για το πως διατηρείτε τη χώρα σας.
Ε.Μ
Ε.Μ 14/05 - 10:07
Πλάτανος
Ένα μοναδικό στο κόσμο δέντρο με τέτοια ιστορία τόσων ετών και δεν ενδιαφέρεται κανείς για τη συντήρηση του. Παντού κυριαρχεί η αδιαφορία,η ασχετοσύνη,η ανυπαρξία υπηρεσιών. ΝΤΡΟΠΉ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ.
14/05 - 09:28
Χ. Α
Μυνηση στον ιπποκρατη!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 13/05 - 23:49
.....
Τελικά αρχίζουν και γίνονται πολλά τα προβλήματα.... Λίγο ντροπή.... Αυτό είναι το σπίτι μας... Ούτε πάρκα καθαρά ούτε αρχαιολογικοί χώροι.... Παρτέρια με θάμνους ... Τι να πούμε... Αλλά Και να πούμε ... δεν ακούει κανείς....
Ανώνυμος
Ανώνυμος 13/05 - 23:05
το άγαλμα
μας μάρανελίγο πιο πάνω δεν μπορούσαν να δουν οτι ο πλάτανος έχει προβλήματα. Αλλά θα το αφανίσουν και αυτό για να φανεί το άγαλμα οτι ήταν τρομερή ιδέα

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ