Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

“Kλείνει” δυνατή υποψηφιότητα από την Κω ο Περιφερειάρχης Γ. Χατζημάρκος

11/11/2022
469 Εμφανίσεις
9 Σχόλια

Αν και βρισκόμαστε ένα χρόνο πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές, φαίνεται ότι τα ραντεβού με τους πιθανούς υποψήφιους έχουν ξεκινήσει και στην Περιφέρεια. Μπορεί ο κ. Χατζημάρκος να είναι ο μόνος σίγουρος υποψήφιος αυτή τη στιγμή, δεδομένου του γεγονότος ότι καμία άλλη περιφερειακή παράταξη δεν έχει ανακοινώσει επίσημα την κάθοδό της στις εκλογές, αυτό όμως δεν τον εμποδίζει από το να εξασφαλίσει όσο νωρίτερα γίνεται, το ψηφοδέλτιο στην Κω.

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες μας, ο Περιφερειάρχης έκλεισε μία πολύ δυνατή υποψηφιότητα για την Κω, που σίγουρα θα συζητηθεί. Πρόκειται για νέο πρόσωπο που δεν έχει αναμειχθεί έως τώρα με την τοπική πολιτική, όμως διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε θέσεις “κλειδιά”.

Η συγκεκριμένη υποψηφιότητα που όπως όλα δείχνουν έκλεισε (εκτός απροόπτου) σίγουρα θα προσελκύσει νέους ψηφοφόρους ηλικιακά και όχι μόνο. Το συγκεκριμένο πρόσωπο, έχει αποδείξει από τα μέχρι τώρα πόστα που υπηρέτησε, ότι διαθέτει ικανότητες, διατηρεί υψηλές επαφές και έχει διάθεση για δουλειά.

Για την ιστορία, οι κουβέντες και από τις δύο πλευρές είχαν ξεκινήσει από καιρό και μάλιστα από τις προηγούμενες εκλογές. Ο «αρραβώνας» όμως έγινε τις προηγούμενες ημέρες στη Ρόδο όπου τέθηκαν στο τραπέζι οι στόχοι για τη νέα περίοδο.

Το μόνο που μένει, είναι τη σωστή στιγμή να γίνει και η επίσημη ανακοίνωση, κάτι που αναμένεται με την ολοκλήρωση της λίστας των υποψηφίων για την περιφέρεια της Κω.

Άγνωστο επίσης παραμένει ακόμη, πόσοι υποψήφιοι από τις προηγούμενες εκλογές θα θέσουν τους εαυτούς τους ξανά στην κρίση των ψηφοφόρων της Κω και πόσοι ακόμη νέοι θα προστεθούν. Ο χειμώνας όπως έχουμε γράψει ξανά ,θα είναι «καυτός» λόγω των εκλογών, με τους εμπλεκόμενους να βρίσκονται σε εγρήγορση.

Σάντυ Λαδικού

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 9
Ανώνυμος
Ανώνυμος 14/11 - 13:25
Να κάτσει στ'αυγά της
Υπάρχουν ικανότεροι από αυτήν
Κωα
Κωα 13/11 - 17:31
Ουάου
Δεν μπορεί να προσφέρει στο σύλλογο που είναι τώρα θα προσφέρει στο σύνολο της Περιφέρειας;
Ανώνυμος
Ανώνυμος 13/11 - 11:39
έργα για την Κω....
το ζητούμενο είναι η δημοτική αρχή να ακολουθήσει τους ρυθμούς της Περιφέρειας και να διεκδικήσει έργα για την Κω !
Ανώνυμος
Ανώνυμος 13/11 - 08:59
παλια καραβανα
και η μαμα της κατεβαινε αλλα δεν εβγαινε .
Ανώνυμος
Ανώνυμος 13/11 - 08:58
σιγα τα ωα!!
λετε ο κρητικος και ο καμπανης να θυμωσουν?
Αναγνώστες
Αναγνώστες 12/11 - 23:41
Πολιτική
Τι πρόσφερε στον τόπο τίποτα. Ούτε τα ρέματα δεν καθαρίζουν αν δεν τα καθαρίσει ο δήμος θα πνιγούν οι άνθρωποι. Τίποτα δεν έκαναν μόνο ψίχουλα για βιτρίνα.αυτο θα το δουν στις εκλογές ότι έδωσαν θα πάρουν.ουτε οι προεκλογικές υποσχέσεις δεν θα τους σώσουν.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 12/11 - 20:17
Μα γιατί!!!
Οι του Νικηταρά περιέφεραν το όνομα ως σιγουρη μαζί τους.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 12/11 - 19:15
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΤΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ. ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΤΕΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ. ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΤΟ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 12/11 - 18:25
ΝΙΑΟΥ
ΣΒΥΣΒΥΣΒΥ

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ