Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΚΩΑΝ: Παρουσίαση της έρευνας του Δρ. Σ. Βαρελά για την τουριστική προβολή και ανάπτυξη της Κω

04/07/2024
205 Εμφανίσεις
6 Σχόλια

O  Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΚΩ.Α.Ν.) σας προσκαλεί στην κλειστή (για το κοινό) συνάντηση, για την παρουσίαση της έρευνας με τίτλο " Σχεδιασμός, Υλοποίηση και Παρακολούθηση της Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου της Κω ", η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 08 Ιουλίου στις 18:00μ.μ. , στο Λαογραφικό Μουσείο Κω ( ΧΑΝΙ ) .

Η έρευνα διεξήχθη από τον ∆ρ. Σωτήριο Βαρελά, Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Τουριστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, στο πλαίσιο του έργου "Σχεδιασμός, Υλοποίηση και Παρακολούθηση της Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου της Κω".

Η παρουσία σας θα ήταν τιμή για εμάς και θα συνεισφέρει σημαντικά στη συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για την τουριστική ανάπτυξη και προώθηση του νησιού μας.


Σύντομο Βιογραφικό

Ο Σωτήρης Βαρελάς είναι Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Τουριστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου και Διευθυντής του Εργαστηρίου Τουριστικής Αριστείας. Είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Παραρτήματος του Παγκόσμιου Οργανισμού για την τεχνολογία στον τουρισμό και τα ταξίδια IT and Travel & Tourism (IFITT).  Διαθέτει 15ετή επαγγελματική εμπειρία ως επιστημονικός σύμβουλος σε τουριστικούς οργανισμούς ενώ είναι δημιουργός και διαχειριστής start up επιχείρησης με αντικείμενο τον εικονικό τουρισμό www.netourwork.com. Στο παρελθόν ήταν επιστημονικός σύμβουλος στο Υπουργείο Τουρισμού, τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού και την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Έχει συγγράψει και συμμετάσχει σε περισσότερα από 40 μελετητικά έργα που αφορούν θέματα όπως διαχείριση προορισμών, στρατηγική προορισμών, DMMO, μάρκετινγκ και branding προορισμών. Αρθρογραφεί συχνά και συμμετέχει ως ομιλητής για ζητήματα που αφορούν τον τουρισμό και τις τουριστικές επιχειρήσεις.


Με εκτίμηση, 


Πέτρος Πικιώνης | Διεύθυνση Τουρισμού ΚΩ.Α.Ν. ΑΕ


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 6
ΑποριαΑνώνυμος
ΑποριαΑνώνυμος 06/07 - 08:50
Απορια
Τι θα πει : κλειστή (για το κοινό)???
Ανώνυμος
Ανώνυμος 05/07 - 09:14
Ζήτω η "διαφάνεια"
Που ζείτε και απορείτε;Το μέσον του μέσου!Αδιαφορώντας για τις ικανότητες των επιλογών τους!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 04/07 - 20:04
έλα αγοράκι μου
Ο δήμαρχο σου σε πρόσφατη συνάντηση με τους ξενοδόχους είπε οτι η Κως έχει κορεστεί και πρέπει να δούμε κατά πόσο μπορεί να φιλοξενεί τόσο μεγάλο αριθμό επισκεπτών δεδομένου οτι δεν υπάρχουν οι υποδομές (κάτι το οποίο είχε εκφράσει η Ντίνα σε παλιότερη συνάντηση και την είχε αγριοκοιτάξει....βασικά όλοι έχουν άδικο μέχρι να έχει ο δήμαρχος δίκιο )...ΓΕΝΙΚΆ ΣΥΝΕΝΝΟΕΊΣΤΕ ;;; ΟΥΤΕ ΔΙΔΥΜΟΙ ΤΈΤΟΙΕΣ ΚΟΛΟΤΟΎΜΠΕΣ
Ανώνυμος
Ανώνυμος 04/07 - 16:04
Ε! Που' τανε ο γαμπρός....
Και φωτογραφία. Και συμπεριφορά αποφασίζω και διατάσσω στους υπαλλήλους. Αν, πως....
04/07 - 14:34
Φάτε φάτε
Δε θα ΧΟΡΤΑΣΕΤΕ.
Σταματης Γ.
Σταματης Γ. 04/07 - 14:08
Περαστικα μας
Με εκτίμηση Πετρος Πικιωνης. Από το γραφείο μάρκετινγκ του δημαρχου,υπιψηφιος με την ισχυρή Κω και τώρα διευθυντής του ΚΩΑΝ. Εσείς τι άλλα καλα;

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ