Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ξεκινάει από 15 Απριλίου η αντιπυρική περίοδος στην περιοχή μας - Απαγορεύεται κάθε καύση

14/04/2024
351 Εμφανίσεις
4 Σχόλια

Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά ξεκινάει φέτος η αντιπυρική περίοδος και στο νησί μας.

Οι πρωτοφανείς καιρικές συνθήκες με ζέστη, ανομβρία και νοτιάδες έχουν ήδη προκαλέσει τις πρώτες δασικές φωτιές στο νησί, οπότε κρίθηκε σκόπιμο να ξεκινήσει νωρίτερα και η εφαρμογή των μέτρων πρόληψης.

Σύμφωνα με απόφαση που υπογράφηκε χθες Παρασκευή, η αντιπυρική περίοδος ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα 15 Απριλίου.

Την απόφαση υπέγραψαν ο συντονιστής Επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης, υποστράτηγος Γεώργιος Τσικαλάς, μετά από σχετικές εισηγήσεις των Διοικήσεων Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης

Η απόφαση που υπογράφηκε χθες έχει ως εξής:

«Μετά από σχετικές εισηγήσεις των διοικήσεων Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης, υπογράφηκε από τον συντονιστή Επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης, υποστράτηγο Γεώργιο Τσικαλά, απόφαση για την έναρξη του χρονικού ορίου απαγόρευσης χρήσης πυρός από 15-04-2024, στις εκτάσεις που αναφέρονται στο πεδίο εφαρμογής της 9/2021 πυροσβεστικής διάταξης, για τις Περιφέρειες Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης».

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 4
miranta
miranta 16/04 - 09:35
Βασικα
Το πρόβλημα όπως είπαν οι σχολιαστές απαντώντας μου είναι ο μισθός.Αν επερναν 1200 δηλαδή θα ήταν καλοί και δεν θα είχαμε φωτιές.Ειστε σοβαροί;Εύχομαι να μην είναι πυροσβέστες αυτοί που απάντησαν.Αυτο ξαναλέω λοιπόν μετά τη δικαίωση.Πανε για να πάρουν το χιλιαρικο(Οι Ρουμάνοι που ήρθαν περσυ και δίδαξαν πως δουλεύουν περνούν λιγότερα)και δεν βαριέσαι για το τι θα καεί.Ναι αρκετά με το χαϊδεύουμε αυτιά.Πολλοι σε πολλούς τομείς δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους και τζάμπα πληρώνονται.Απο την άλλη γίνονται βαρίδι σε αυτούς τους άξιους που χρειαζόμαστε.Μακαρι να είμαι λάθος και να έχουμε τους τέλειους.
ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ
ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ 16/04 - 07:15
Σεβασμός
κ. Μιράντα δυστυχώς το Αρχηγείο τελευταία στιγμή το αποφάσισε λόγο του ότι το Σάββατο υπήρχαν 75 πυρκαγιές σε όλοι την χώρα!!! Διότι κάποιοι ανεύθυνα άτομα βάζουν να κάψουν τα κλαριά τους και δεν περνούν τα μέτρα νερό σάρωση του χωραφιου ισχυροί άνεμοι κτλ. Είναι άδικο να κατηγορείς τους πυροσβέστες μας που με αυτοθυσία ρισκάρουν την ζωή τους με 1000 ευρω μισθό για να κοιμάσαι εσυ ήσυχος. Και αφού είσαι τόσο ξερόλας γίνε εθελοντης να καταλάβεις το λειτουργημα που κάνει η Πυροσβεστικη και όχι να να κρίνεις από τον καναπέ. Σεβασμό!!!!!!!!
Ότι να ' ναι
Ότι να ' ναι 14/04 - 21:39
Τραγική τουλάχιστον
Έχεις δει πολλούς πυροσβέστες εσύ και έχεις και άποψη. Απλά να ξέρεις αυτοί οι ξένοι που αναφέρεις έρχονται με πενταπλάσιους μισθούς, με διατροφή, ξενοδοχειάκι και μόλις παει 20:00 αποχωρούν γιατί κουράζονται και τους ενοχλεί που είναι νύχτα. και πίσω μένουν αυτοί που βρίζεις. Αν δούλευαν και οι Ελληνες με αυτά τα ωράρια οι φωτιές ειδικά οι μεγάλες θα έκαιγαν τρεις μήνες
miranta
miranta 14/04 - 19:13
Ελεος
Παραμονή μας το είπατε;Δεν το αφήνατε να το λέγατε αύριο;Σοβαρή υπηρεσία.Δεν είναι τυχαίο τόσες φωτιές κάθε χρόνο να μην σβήνουν.Πυροσβεστες.Δημοσιοι υπάλληλοι.Καποιοι απλά βάζουν μέσο να προσληφθούν και ότι κάτσει.Βλεπουμε πως δουλεύουν πυροσβέστες από άλλες χώρες που έρχονται για βοήθεια και μας πιάνει μελαγχολία.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ