Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us

Τελευταία σχόλια

ΑνώνυμοςΠαρασκευας: Σήμερα (18:35)
Αδιαφορια - Γερασμένα ήταν τα δέντρα! Δε φταίει η κακοκαιρία! Σιγά την κακοκαιρία!! Η αδιαφορία της Δημοτικής αρχής και της υπηρεσίας και καλά πρασίνου που από τον αντιδήμαρχο μέχρι και την προϊσταμένη κοιμούνται ύπνο βαθύ και δεν φροντίζουν να αντικαταστήσουν αυτά τα δέντρα!! Ήθελα να ήξερα τι κάνουν σε αυτή την υπηρεσία!!!!!!
Ανώνυμος : Σήμερα (18:35)
Χωρίς λόγια - Πώς γίνεται να πέφτουν τα δέντρα στην πόλη ενώ στην βόρεια πλευρά του νησιού δεν πέφτουν;

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

Ξεριζώθηκαν δέντρα στην πόλη της Κω από την κακοκαιρία

24/11/2024
884 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Δύο ακόμα δέντρα ξεριζώθηκαν στην Κω, την Κυριακή, λόγω των ισχυρών ανέμων στην οδό Βασιλέως Γεωργίου, όπου πριν από λίγες ημέρες είχαμε πάλι την πτώση 2 δέντρων στο ίδιο περίπου σημείο.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
ΑνώνυμοςΠαρασκευας
ΑνώνυμοςΠαρασκευας 25/11 - 13:38
Αδιαφορια
Γερασμένα ήταν τα δέντρα! Δε φταίει η κακοκαιρία! Σιγά την κακοκαιρία!! Η αδιαφορία της Δημοτικής αρχής και της υπηρεσίας και καλά πρασίνου που από τον αντιδήμαρχο μέχρι και την προϊσταμένη κοιμούνται ύπνο βαθύ και δεν φροντίζουν να αντικαταστήσουν αυτά τα δέντρα!! Ήθελα να ήξερα τι κάνουν σε αυτή την υπηρεσία!!!!!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 24/11 - 23:29
Χωρίς λόγια
Πώς γίνεται να πέφτουν τα δέντρα στην πόλη ενώ στην βόρεια πλευρά του νησιού δεν πέφτουν;

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ