Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το αποκριάτικο καρναβάλι στην πόλη της Κω

15/03/2024
748 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε δρόμους στο ιστορικό κέντρο της Κω,με μικρής διάρκειας διακοπή της κυκλοφορίας σε κάθε οδό, θα συμβούν αύριο το απόγευμα, Σάββατο 16 Μαρτίου, για την ασφαλή μετακίνηση όλων όσοι συμμετέχουν στο “Αποκριάτικό Καρναβάλι 2024”.

Ως σημείο συγκέντρωσης, στις 16:00,έχει καθοριστεί η Πλατεία Ανταγόρα, από όπου θα ξεκινήσει η παρέλαση των καρναβαλιστώνστους δρόμους της πόληςμε κατάληξη την Πλατεία Ελευθερίας.

Από τις 15:30 θα κλείσει η οδός Λόρδου Βύρωνος, από την συμβολή της με την Ελευθερίου Βενιζέλου και η οδός Αγίου Νικολάου, από την συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως, για την διευκόλυνση συγκέντρωσης των καρναβαλιστών στην πλατεία Ανταγόρα. 

Στην συνέχεια, η παρέλαση θα διεξαχθεί μέσω των οδών Βασιλέως Παύλου, Ελευθερίου Βενιζέλου, Μητροπόλεως και Ιπποκράτους, καταλήγοντας στην πλατεία Ελευθερίας, ενώ θα κλείνουν διαδοχικά τμήματα των προαναφερόμενων οδών. 

Οι οδηγοί, για την εξυπηρέτηση και την ασφαλή μετακίνηση τους, καλούνται να ακολουθούν τις οδηγίες της Δημοτικής Αστυνομίας και να επιλέγουν εναλλακτικές διαδρομές, ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα κυκλοφοριακής συμφόρησης σε αυτό το διάστημα. 


Γραφείο Τύπου

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ