Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Λαϊκή Συσπείρωση για την θέρμανση στο 1ο ΓΕΛ: Οι μαθητές ζητούν το αυτονόητο…

30/01/2024
48 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Οι παγωμένες αίθουσες του 1ου ΓΕΛ σήμερα κατέρριψαν το αφήγημα της Δημοτικής Αρχής Νικηταρά για την προτεραιότητα που έχει-δήθεν- δώσει στην σχολική στέγη. 

Το πρόβλημα θέρμανσης στο 1ο ΓΕΛ ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια μαθητές και εκπαιδευτικούς που αναγκάζονται να κάνουν μάθημα σε τριτοκοσμικές συνθήκες.

Οι δικαιολογίες για την καθυστέρηση επισκευής από την εργολαβική εταιρία  δεν λύνει το πρόβλημα .

Δεν εξιλεώνει καμία από τις Δημοτικές Αρχές στον Δήμο Κω που αποδέχτηκαν και στήριξαν την εργολαβοποίηση για μικρά ή μεγάλα έργα, την υποχρηματοδότηση της Σχολικής Στέγης και την διαρκώς αυξανόμενη τοπική φορολογία. 

Οι μαθητές του 1ου ΓΕΛ  διεκδικούν το αυτονόητο, να κάνουν δλδ μάθημα το 2024 σε θερμαινόμενες αίθουσες.

Η Λαϊκή Συσπείρωση τους χαιρετίζει και συμπαραστέκεται στην διεκδίκησή τους.

 Μπορεί να μετρήσουν απουσίες ή καταστολή ,σύμφωνα με τις κυβερνητικές οδηγίες ,αλλά κάνουν το πιο σημαντικό μάθημα. Αυτό της συλλογικής διεκδίκησης λύσεων στα προβλήματα που τους ταλαιπωρούν.

Όπως χιλιάδες άλλοι μαθητές και φοιτητές κόντρα στο αντιδραστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.

Η Δημοτική Αρχή καλά θα κάνει να ελέγξει όλες τις σχολικές μονάδες και να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα, για να μην σκάνε και άλλα σχολεία παγωμένα. Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 30/01 - 14:10
Ψαχνεις ψήφους
Εις βάρος αθώων παιδιών που διψούν για μάθηση.. ο λαός δεν ξεχνά τι θα πει αριστερά

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ