Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Λακκούβα στην Κω νούμερο… 3.879! Δουλειές του "ποδαριού" - Κίνδυνος για τους οδηγούς

20/07/2022
497 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Το μέτρημα θα χάσει κάποιος εάν προσπαθήσει να μετρήσει τις λακκούβες που υπάρχουν στο οδικό δίκτυο της Κω. Και δεν αναφέρομαι σε παράδρομους ή δρομάκια, αλλά σε πολυσύχναστους κεντρικούς δρόμους.

Δεν φτάνει που δεν φτιάχνουν τις λακκούβες, αλλά ακόμα και όταν το κάνουν, όπως στην περίπτωση της φωτογραφίας (περιοχή Μαρμάρι), η δουλειά, εκτός από πρόχειρη, είναι και επικίνδυνη. Πήγαν και μπάλωσαν την λακκούβα, όμως η πίσσα που έριξαν δεν είναι στο ίδιο ύψος με το οδόστρωμα, με αποτέλεσμα ο ανυποψίαστος οδηγός να νομίζει ότι η λακκούβα έχει κλείσει, ωστόσο η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος ιδιαίτερα για τους οδηγούς των δικύκλων.

Ας φροντίσουν επιτέλους οι αρμόδιοι να κάνουν κάτι, πριν συμβεί ένα δυστύχημα και τρέχουνε πάλι, κατόπιν εορτής, αναζητώντας σε ποιανού αρμοδιότητα είναι ο δρόμος…


Αναγνώστης


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Κωστής
Κωστής 20/07 - 19:46
Κως
Παντού έτσι μπαλώματα είναι και στο κέντρο δυστυχώς αυτή ήταν η χρηματοδότηση που εγκρίθηκε για το οδικό δίκτυο; 500 ευρώ πήρατε χρήμα απο το κράτος και ρίχνετε με ρεγουλα μονο στις λακούβες ; Ας μιλήσει πάλι εργολάβος στον Μητσοτάκη και να ζητήσει το λόγο για το που πήγε η άσφαλτος που θα επρεπε να στρωθεί αλλά μάλλον λαδωθηκε και αυτός και χέστηκε για τους επικίνδυνους δρόμους!!!!!!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ