Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Λαχταριστές θαλασσινές γεύσεις από την ομάδα γυναικών της Συνεταιριστικής Επιχείρησης Καλύμνου

10/06/2022
242 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ο φακός του kalymnos-news.gr επισκέφτηκε την  Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022, την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Καλύμνου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΥΠΑΠΑΝΤΗ» στην Ιχθυόσκαλα, με τις 7 δραστήριες γυναίκες που παρασκευάζουν και συσκευάζουν μεγάλη ποικιλία από λαχταριστές θαλασσινές γεύσεις .

 Ένας συνεταιρισμός που ιδρύθηκε το 2012 αξιοποιώντας τα αλιεύματα των Καλύμνιων ψαράδων με τον πιό όμορφο και παραγωγικό τρόπο.

Οι 7 δραστήριες γυναίκες που συμμετέχουν παραλαμβάνουν τα αλιεύματα τα πλένουν, αφαιρούν το δέρμα όπου απαιτείται, τα φιλετάρουν, τα παστώνουν και τα  καπνίζουν με ποικίλα αρώματα από θυμάρι, θρούμπη και ρίγανη από τα βουνά της Καλύμνου. Το συσκευάζουν σε γυάλινα βάζα που σφραγίζονται με την μέθοδο vacuum για την μέγιστη εξασφάλιση διατήρησης της ανώτερης ποιότητας του προϊόντος.

Με την εμπορική ονομασία  Kalymnos Sea Food ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα και κυριολεκτικά είναι περιζήτητα και ονομαστά.

Στο φακό του kalymnos-news.gr  μας μίλησε μία από τις εργαζόμενες κυρίες στον  συνεταιρισμό, η Νομική Αμοργίνου που μας ενημερώνει για τα νόστιμα προϊόντα που πρασκευάζουν

Δείτε το video που ετοίμασε η  Μπέττυ Μαϊλλη και  ο Μάμας Χαραμαντάς

kalymnos-news.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ