Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
AdBanner
AdBanner
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

M. Φρατζάκη: Να συνδράμουν οι Στρατιωτικοί ιατροί για να βελτιωθεί η κατάσταση στο νοσοκομείο

27/12/2021
447 Εμφανίσεις
4 Σχόλια

Την πρόταση να ενεργοποιηθεί άμεσα μία συμφωνία, ώστε να συνδράμουν οι στρατιωτικοί γιατροί για να βελτιωθεί η κατάσταση στο νοσοκομείο μας, εξέφρασε μέσω του «ΒτΚ» η Πρόεδρος του ιατρικού Συλλόγου Κω κ. Μαρία Φρατζάκη.

«Μία καλή λύση – τόνισε- θα ήταν να ενεργοποιηθεί άμεσα κάποια συμφωνία με το στρατό όπως συνέβαινε και στο παρελθόν. Θα πρέπει το Υπουργείο Υγείας με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας να ενεργοποιήσουν ξανά τις συμφωνίες που υπήρχαν ώστε να μπορούν και οι στρατιωτικοί γιατροί να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους όταν υπάρχουν ανάγκες. Θα μπορούσε να αυτή τη στιγμή να μετατεθεί ένας στρατιωτικός ιατρός ειδικότητας παθολογίας ή πνευμονολογίας στο νοσοκομείο της Κω και να καλυφθούν τα κενά. Είναι μία λύση πολύ καλή και σοβαρή. Βέβαια εξαιτίας της πανδημίας υπάρχουν αυξημένες ανάγκες σε όλες τις ιατρικές δομές σε όλη την Ελλάδα». 

Θυμίζουμε ότι το νοσοκομείο της Κω έχει συνεργαστεί με στρατιωτικούς ιατρούς. Μάλιστα προ πανδημίας προσέφερε τις υπηρεσίες του πνευμονολόγος ο οποίος παρακολουθούσε ασθενείς. Δυστυχώς όμως τα τελευταία χρόνια αν και διανύουμε εποχές Covid που είναι ουσιαστικά λοίμωξη του αναπνευστικού, δεν έχει βρεθεί μία λύση να προστεθεί η συγκεκριμένη ειδικότητα. 

Σάντυ Λαδικού  


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 4
Ανώνυμος
Ανώνυμος 28/12 - 16:50
Σοβαρευτειτε
Τι λέτε ρεεε είστε σοβαροί όλα από τους στρατιωτικους τα περιμένετε τα έχετε ισωπεδωσει όλα.
Κωα
Κωα 27/12 - 16:46
Νοσοκομείο
Μα έπρεπε να πει η κ. Φρατζακη τα αυτονόητα;;;;;Όλοι πρέπει να συνδράμουν με όποιο τρόπο μπορούν....Και με δική τους πρωτοβουλία.... Χθες!!!!!
Ανώνυμος πολιτης
Ανώνυμος πολιτης 27/12 - 13:47
Δραματικη κατασταση
Αντι να αλλαξει το καταστατικο και να γινει επισημα γενικο νοσοκομειο και να ερθουν ιατροι παρακαλαμε να βοηθησει ο στρατος.Ο αριθμος ιατρων που προβλεπεται για το νοσοκομειο ειναι για πληθυσμο 10000 οχι 40000 που εχει η κως
ΑΓΡΕΛΛΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ
ΑΓΡΕΛΛΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ 27/12 - 10:33
Νοσοκομείο
Πολύ σωστά. Στην Νήσο του Ιπποκράτη πατέρα της ιατρικής να μην υπάρχει επαρκής στελέχωση του νοσοκομείου. Κατά τα άλλα οι γυρολόγοι της πολιτικής για να εξασφαλίσουν καρέκλες εξουσίας τάζουν καινούργια νοσοκομεία με λαγούς και πετραχήλια.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ