Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Μ. Γιωργαλλής: Ανευθυνότητα ή ανικανότητα η αποψίλωση χόρτων στον δρόμο προς Ζιά;

14/07/2022
128 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Στο πρώτο τουριστικό σημείο αναφοράς του νησιού μας η εικόνες μιλούν από μόνες τους !! Η επαγγελματίες στην Ζια το ζουν το έχουν αντιληφθεί , κανένας προγραμματισμός καμία οργάνωση για τα απλά τα καθημερινά…

Από τις 15 Μαρτίου είχαν προγραμματίσει η μάλλον  θα  προγραμμάτιζαν  έτσι ώστε να έρθει  το χορτοκοπτικό μηχάνημα τύπου  RAM να καθαρίσει τον κεντρικό δρόμο ορεινού Ασφενδιου από Εκκλησία Αναλήψεως έως Ζια ,από Ευαγγελίστρια έως κωνάριο Λαγούδι και προς Αμανιού. Ο δρόμος από την Μινιέρα  και  όλη η κεντρικοί  και  παράλληλοι  δρόμοι στους  αγροτικούς από  Λινοπότη έως φράγμα Μεσαριας, Τιγκακι και  όλες  τις ευρύτερες περιοχές που τις έχουν εγκαταλείψει .

Τα προηγούμενα χρόνια το προσωπικό της κοινότητας μας είχε καθαρίσει και κλαδέψει σε όλο το μήκος του δρόμου τα δέντρα , πουρνάρια, και ήταν όλα έτοιμα έχοντας κάνει την προετοιμασία πολύ καλά χειρονακτικά για να έρθει μόνο το μηχάνημα για να καθαρίσει τον δρόμο πριν από την έναρξη τουριστικής σεζόν !!!

Η παραπάνω καθαριότητα διευκολύνει τους οδηγούς  τουριστικών  λεωφορείων , τουριστών και μόνιμων  κατοίκων για την οδική ασφάλεια, επίσης με την αποψίλωση γίνεται και πρόληψη ενόψει αντιπυρικής περιόδου. 

Εάν το είδατε εσείς το μηχάνημα  τόσο το είδαμε και εμείς ΄’ όσο  και οι επαγγελματίες του χωρίου μας που ακόμα το ψάχνουν !!!

  Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ

 ΓΙΩΡΓΑΛΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Αναγνώστες
Αναγνώστες 15/07 - 07:22
Πολιτική
Γιατί δεν τα καθαρίζεις εσύ που θέλεις να κάνεις τον πρόεδρο;; Έλα κατάντησες γραφικός πια.
SS
SS 14/07 - 23:44
Κοι
Καλά γιωργαλη το τερμάτισες μιλάμε.έχεις πάρει σβάρνα όλο το νησί και ψάχνεις το παραμικρο

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ