Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Μ. Γιωργαλλής για τον κόμβο στο 1ο Γυμνάσιο: Όχι στα έργα προχειρότητας και στις δουλειές του ποδαριού…

14/01/2023
144 Εμφανίσεις
4 Σχόλια

Άλλο ένα έργο ΝΙΚΗΤΑΡΑ δικής του αντίληψης και φιλοσοφίας  στον κόμβο που κατασκευάστηκε μπροστά από το 1ο Γυμνασίου Κω Άγια Μαρίνα              …

Αναγκαίες οι παρεμβάσεις για την ασφαλή διέλευση πεζών ,οχημάτων, και κυρίως για τους μαθητές του σχολικού συγκροτήματος.

Δεν πέρασαν λίγες ημέρες που εγκαινιάστηκε το συγκεκριμένο έργο και οι εικόνες που αντίκρισαν οι συμπατριώτες μας οδηγοί και μόνιμοι κάτοικοι στο σημείο ήταν τραγικές!!! 

Με την πρώτη βροχή περιμετρικά του κόμβου σε όλα τα σημεία είχαν πλημμυρίσει παντού !!                                                                                                                             Στάσιμα νερά  χωρίς την πρόβλεψη  αποστραγγιστικού καναλιού για να εξασφαλίζεται η απορροή των όμβριων υδάτων..

Χωρίς καν  την  τοποθέτηση μεσήματα κυκλοφορίας που θα  αναφέρουν την απότομηυπερύψωση  του οδοστρώματος.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν: οι Μόνιμοι κάτοικοι  της περιοχής και η οδηγοί εξαγριωμένοι να εκτελούν εργασίες αποστράγγισης της περιοχής ο ένας με κασμάδες , ο άλλος με φτυάρια , και άλλος με βαριοπούλα να σπάει τσιμέντα.

Προσωπικά ως  οδηγός δενέχω ξαναδεί πουθενά ανά την Ελλάδα σε εντός κατοικημένης περιοχής και σε πλήρη ευθεία ενός δρόμου ξαφνικά να υψώνεται μπροστά σου ένα σκαλοπάτι ποιο πάνω και από το επίπεδο του δρόμου ίσως αυτό να είναι και παγκόσμια πρωτοτυπία…..


Οδηγοί που δεν γνωρίζουν το σημείο με λίγο παραπάνω ταχύτητα ενδεχομένως να αποφέρουν ατυχήματα στο μέλλον!!!  Δεν πέρασαν κάποιες ημέρες και ευτυχώς έχουμε μονό υλικές ζημίες από αυτοκίνητα τα όποια βρήκαν από  κάτω η προφυλακτήρες και  τα ψαλιδιά αυτοκίνητων.

Σέβομαι απόλυτα την μελέτη και αυτόν που την υπέγραψε για την ασφαλή οδικήκυκλοφορία , όμως ως δημότης και οδηγός θα ήθελα να μάθω τον τρόπο σκέψης αιτιολογίας αυτής της παρέμβασης και να δημοσιοποιηθεί η σχετική μελέτη .

Η συγκεκριμένη μελέτη θα μπορούσε ενδεχομένως  να  είχε προβλέψει την τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών με σήμανση και έντονη διαγράμμιση και παράλληλα ενδεχομένως την  πρόβλεψη για την  κάθοδο διπλής κυκλοφορίας οδού Παπαθεοφάνους έως και την Μακρυγιάννη .

Ναι στα έργα υποδομής !!! και κυρίως όσον αφορά την ασφάλεια όλων μας    όχι όμως στα έργα προχειρότητας, και δουλείες του ποδαριού που αποφέρουν ίσως στο μέλλον προβλήματα. 

 ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ 

 Ο

 ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ 

 ΓΙΩΡΓΑΛΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 4
Ψηφοφορος
Ψηφοφορος 15/01 - 13:09
Πολιτική
Βρε Μιχαλάκη κλείσε το στόμα σου και μην υποβιβάζεις τον εαυτό σου. Κακομοιρε Μιχάλη ήνταν αυτόν το χάλι.
Κωτης
Κωτης 15/01 - 13:07
Πολιτική
Ξέχασες τον Καρδεχη και το Γρη. Αυτούς να ψηφίσετε. και την Αφροδω με τη τσάντα και τα παρδαλα ρούχα. Αξέχαστες γραφικές φιγούρες της Κω.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 15/01 - 09:15
Οι γραφικοι του χωριου
Με σαλιωνη, μελελη και βαρβαζα, εκλογες δεν παιρνεις...
Ανώνυμος
Ανώνυμος 15/01 - 09:01
Η καταντια ενος αδυναμου
Μιχαλακι, δεν ακουσες τον δημαρχο που ειπε οτι το εργο δεν τελειωσε, και οτι θα γινει και αποχετευση ο μβριων? Εχεις καταντισει πολυ γραφικος φιλαρακο.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ