Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Μ. Κουλλιάς (Πρόεδρος Αλιευτικού Συλλόγου Καλύμνου) για ψάρεμα τσιπούρας: Φέτος δεν είχαμε ιδιαίτερες "παρενοχλήσεις"

12/01/2023
72 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Στην Ιχθυόσκαλα Καλύμνου συναντήσαμε το δραστήριο Πρόεδρο του “Αλιευτικού Συλλόγου Παράκτιας Αλιείας-ξιφία Καλύμνου “ΠΑΝΑΓΙΑ ΥΠΑΠΑΝΤΗ ” Μανώλη Κουλλιά. 

Ο Μανώλης Κουλλιάς στις πρόσφατες εκλογές του Συλλόγου, επανεξελέγη Πρόεδρος και μας μιλά για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αλλά και τους στόχους και τις επιδιώξεις.

Ενδιαφέρον έχει και όσα μας λέει, απαντώντας σε σχετική ερώτηση μας, για το ψάρεμα της τσιπούρας στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή των Ιμίων φέτος.

Όπως μας λέει ο Μανώλης Κουλλιάςφέτος βοήθησαν οι καιροί, τα σκάφη δούλεψαν σε απόσταση 800 μέτρων Δυτικά των Ιμίων χωρίς προβλήματα. Υπάρχει καθημερινά φυσική παρουσία Τούρκων, αλλά προς μεγάλη έκπληξη,πολύ καλά σε σχέση με προηγούμενα χρόνια, χωρίς ιδιαίτερες παρενοχλήσεις. Δεν δημιούργησαν κανένα πρόβλημα καμία ημέρα. Επίσης ανέφερε ότι οι Τούρκοι έχουν απαγορεύσει στα Τουρκικά αλιευτικά να πλησιάζουν στα Ίμια. Παραβιάσεις κάνουν σε άλλα σημεία.

Δείτε αναλυτικά τα όσα ενδιαφέροντα είπε ο Μανώλης Κουλλιάς στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς


kalymnos-news.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ