Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

M. Πλούμπης: Ορατότης μηδέν - "Ο,τι θέλω κάνω και λογαριασμό δεν δίνω…"

08/05/2024
2812 Εμφανίσεις
19 Σχόλια

Μιλάμε για τον δρόμο (μεγάλης κυκλοφορίας και διπλής κατεύθυνσης),που εξυπηρετεί το Νηπιαγωγείο,το Γυμνάσιο, τον Ναυτικό Όμιλο,παρακείμενο ξενοδοχείο,οικίες,την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου και γενικά την πρόσβαση στην παραλία,δηλαδή τους συνδημότες μας,γονείς,παιδιά αλλα και τουρίστες.
Μέγιστος ο κίνδυνος οδήγησης,καθώς δυσκολεύονται να στρίψουν και ελλοχεύει ο κίνδυνος ατυχήματος,αφού η ορατότητα βρίσκεται στο ΜΗΔΕΝ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για οδηγούς,για γονείς,παιδιά,ποδηλάτες και τουρίστες..... για πεζούς και ΑΜΕΑ,ούτε λόγος να γίνεται!!
Παρακαλώ να επιληφθούν ΑΜΕΣΑ οι Αρμόδιες Αρχές (Εισαγγελέας,Δήμος Κω,Διοικητής Τροχαίας),προβαίνοντας στις απαραίτητες ενέργειες και την έγγραφη ενημέρωση μας,σχετικά με την οριοθέτηση του δρόμου,με τα εμπόδια που έχουν μπει,με το θέμα της ορατότητας,για να μάθουμε και εμείς τι είναι νόμιμο και τι όχι,που θα αναζητηθούν ποινικές ευθύνες σε περίπτωση ατυχήματος αλλά και πιθανές ποινικές ευθύνες στον ιδιώτη που οριοθετεί ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ το δρόμο,με κάθε είδους επικίνδυνα υλικά όπως πανιά,σχοινιά,τσιμεντένιους σωλήνες αποχέτευσης,σίδερα, μεταλλικούς σωλήνες....
Τελικά, τα οφέλη του ενός είναι σημαντικότερα από την ασφάλεια και τη σωματική ακεραιότητα του κοινωνικού συνόλου;

ΥΓ. Για τον συγκεκριμένο δρόμο υπήρξε απόφαση ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ των οικοδομικών πράξεων οικοδομικών εργασιών και η άδεια κρίθηκε ως ΚΑΚΩΣ ΕΚΔΟΘΕΙΣΑ,εντός του οικοπέδου με Κ.Μ. 2878 Γαιών Κω – Εξοχής, (αναρτητέα στο Διαδίκτυο).

Ευχαριστώ,
Πλούμπης Μάριος 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 19
Ανώνυμος
Ανώνυμος 09/05 - 21:02
ΜΠΑΤΗΣ ΤΟΥΤΑΓΧΑΜΩΝ
Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις μες στην πολλή συνάφεια του κόσμου, μες στες πολλές κινήσεις κι ομιλίες. Μην την εξευτελίζεις πηαίνοντάς την, γυρίζοντας συχνά κ’ εκθέτοντάς την στων σχέσεων και των συναναστροφών την καθημερινήν ανοησία, ώς που να γίνει σα μια ξένη φορτική.
Ανώνυμος κωος
Ανώνυμος κωος 09/05 - 17:56
Ας
Αν και καθήμενος, μιλάς ορθά!
Πλούμπης Μάριος
Πλούμπης Μάριος 09/05 - 15:15
Όσα δε φτάνει η αλεπού!!
Για να μην κουραζομαστε.Τα τετραγωνικά που έδωσε ο συγχωρεμένος στο Δήμο, δηλ ο δρόμος, τα πήρε δίπλα, στην πλευρά του τοίχου του πρωην Εμμανουέλα με την Αβικω....δηλαδή όσα τετραγωνικά έχασε....τα ίδια ακριβώς πήρε,δίπλα κολλητά με το φράχτη της ΑΒΙΚΩ. Επομένως τσαμπουκαδες η κροκοδειλια δάκρυα περί δήθεν γης του...Αλλού!!Έχουν γνώση οι φύλακες!!
Πλούμπης Μάριος
Πλούμπης Μάριος 09/05 - 14:53
Προς ανώνυμος χ.α.
Γιατί δεν τον κλείνει? Χάρη μας κάνει? Υπάρχει κύριε μου ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ... Η ανάκληση πράξεων οικοδομικών εργασιών εντός του οικοπέδου με Κ.Μ. 2878,Γαιών Κω-Εξοχης ,έγινε στις 21.11.2022,με Αρ. Πρωτ.:3136, ως ΚΑΚΩΣ ΕΚΔΟΘΕΙΣΑΣ( Με ανάρτηση στο Διαδίκτυο). Οπότε αφήστε τις εξυπνάδες....
Ανώνυμος χ.α.
Ανώνυμος χ.α. 09/05 - 14:40
Χ. Α
Ο δρομος ειναι ιδιοτικος! Οποτε θελει τον κλεινει!
Πλούμπης Μάριος
Πλούμπης Μάριος 09/05 - 00:50
Μπάχαλο...
Και δεν ειναι το μοναδικό πρόβλημα...αν περάσετε από τον δρόμο που αναφέρω, έχει κάνει τρύπες στον τοιχο του και τα βρώμικα νερά που πλένουν τις αυλές και τις βεράντες του ξενοδοχείου,βγαίνουν έξω στο δρόμο...λιμνη από βρώμικα νερά που λιμνάζουν...μέρες, ενω είναι υποχρεωμενος να ενωθεί με τον Βιολογικό!!
Πλουμπης Μάριος
Πλουμπης Μάριος 08/05 - 18:45
Προς: επειδή γνωρίζω 8/ 17:56
Καλησπέρα σας.Θα ήθελα να σας ενημερώσω, ότι ήδη υπάρχουν δύο δημοσιεύσεις περσινές μου για το θέμα...παράλληλα τουλάχιστον 5 με 7 τηλεφωνικές όχλησης για το χάλι του δρόμου..πέρα βρέχει...μέχρι σήμερα που το έκανα εγγράφως με αριθμό πρωτοκόλλου στην Τροχαία, στο Δήμο Κω και στην Εισαγγελία Πρωτοδικων Κω.Τώρα πλέον, σε περίπτωση ατυχήματος, θα αναζητηθούν και ποινικές ευθύνες. Ενημερώνω κσι εσάς ότι ποτέ δεν ήταν το χωράφι αυτό ιδιοκτησία μας..Ποτέ...Εμάς,ήταν δικό μας το χωράφι δίπλα στο σπίτι μας, το οποίο πουλησαμε....αυτό πουλησαμε. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!!
Επειδη γνωριζω
Επειδη γνωριζω 08/05 - 17:46
Δρομος
Μαριε μου ολο το καλοκαιρι περυσι εβγαζα φωτογραφιες και δημοσιευα τις λακουβες που αν επεφτες με βεσπακι παει το λαστιχο απο την στροφη Παντελιδη μεχρι την γωνια σας .Δεν ειδα να παιρνης θεση και να γραφης .Και απο οτι μου ελεγε δικος σου ανθρωπος εσεις το πουλησατε το κομμάτι στον Παντελιδη.Τωρα αν ο κσινουργιος ιδιοκτητης ο Τυρας ειναι πιο σκληρος απεναντι σας ε καποια στιγμη θα γινοταν
Πλούμπης Μάριος
Πλούμπης Μάριος 08/05 - 17:03
Προς Ανώνυμο 8/5 15:32
Διαβάστε αν θέλετε την προηγούμενη ανάρτηση μου.Ο κ. Παντελίδη πήρε το κομμάτι γης κολλητά με τον τοίχο της ΑΒΙΚΩ,ως ανταλλαγή με το κομμάτι που μιλάμε τώρα (ο δρόμος).Όσον αφορά το απαγορευτικό που αναφέρεστε για το δρόμο μας,να σας ενημερώσω ότι αυτός δεν είναι δρόμος,χωράφι είναι στο Κτηματολογιο, που εμείς αποφασίσαμε και βάλαμε τότε άσφαλτο, με δικά μας έξοδα για να μπαίνουμε σπίτια μας χωρίς λάσπες και σκόνες. Μπορείτε να το ελέγξετε,εύκολο είναι.Το απαγορευτικό μπήκε με την ελπίδα να μην περνάνε ξένοι με μηχανάκια..Απόδειξη?...μια χαρά περνάνε γονείς, μαθητές και συμπολίτες μας, απο κει,χωρίς κανένα πρόβλημα..Ελάτε να δείτε και μόνος σας..πχ σε ώρες σχολείου.Σας ευχαριστώ!
Πλούμπης Μάριος
Πλούμπης Μάριος 08/05 - 16:50
Προς LOL
Αγαπητέ μου κύριε LOL,Πρώτον είστε εκτός θέματος, δεύτερον έχω ελεγχθεί ουκ ολίγες φορές αν εργάζομαι η όχι,τρίτον κάντε μια καταγγελία, εύκολο είναι, να ενημερωθείτε και εσείς....καιΤέταρτον...ΓΡΑΨΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ....
Ανώνυμος
Ανώνυμος 08/05 - 16:19
LoL
Μάριε είσαι ακόμα υπάλληλος της υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας; αν ναι πηγαίνεις για δουλειά;. Θεία Δίκη Bro θέλω να δουλεύω σαν εσένα.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 08/05 - 15:59
Δρόμοι
Ασχολείστε με αυτόν το δρόμο που είναι μια χαρά και δεν βλέπετε άλλες οδούς που δεν έχουν φτιαχτεί και έχουν γίνει ποσα ατυχήματα , σταματήστε το παραλογισμό , οι ξενοδόχοι έχουν ξεφύγει και η κουτσή Μαρία κάνει ξενοδοχείο . Άντε σταματήστε τις άδειες έχουμε γεμίσει με τα σκουπίδια τους , πήραν παραλίες δημόσιες και δεν μπορούμε να κάνουμε ένα μπάνιο άντε να σας δω
Ανώνυμος
Ανώνυμος 08/05 - 15:32
Νροπή! Μέλι δεν μου έδωσαν...
Ποιός είστε που ζητάτε και έγγραφη ενημέρωση από τις δημόσιες υπηρεσίες; Γιατί δεν απευθύνεστε κατευθείαν σε αυτές; Μήπως γιατί ξέρετε ότι υπάρχουν ήδη αποφάσεις και έχει ήδη πάρει το νομικό δρόμο η επικείμενη περιοχή; Και δεν σας είδαμε να λέτε κάτι όταν, αν και απαγορεύεται, ο Δήμος έκανε παρέμβαση νύχτα! Πάντως σας τιμά που αναγνωρίζετε ότι είναι ιδιοκτησία! Και οι δρόμοι κόπηκαν λόγω οικισμού και επανήλθαν στις ιδιοκτησίες αφού δεν προχώρησε το σχέδιο αυτού. Και φυσικά κάποιοι τους έκλεισαν όπως ΕΣΥ που έβαλες και ταμπέλα ιδιωτικός δρόμος για να μη περνά κανείς. Άσε την παραπληροφόρηση και κάνε υπομονή για τις δικαστικές αποφάσεις. Όσο για τις διόδους μια χαρά δρόμους έχεις καινούργιους να πηγαίνεις στο σπίτι εσύ και οι "φίλοι" σου.
Πλούμπης Μάριος
Πλούμπης Μάριος 08/05 - 15:21
Ενημέρωση
Η ανάκληση πράξεων οικοδομικών εργασιών εντός του οικοπέδου με Κ.Μ. 2878,Γαιών Κω-Εξοχης ,έγινε στις 21.11.2022,με Αρ. Πρωτ.:3136, ως ΚΑΚΩΣ ΕΚΔΟΘΕΙΣΑΣ( Με ανάρτηση στο Διαδίκτυο). Όσον αφορά την αναφορά μου,ήδη πήρε πρωτόκολλο από το Δήμο Κω,από το Τμήμα Τροχαίας και από την Εισαγγελία Πρωτοδικων Κω.....ας αναλάβει πλέον ο καθένας τις ευθύνες του!!
Πλούμπης Μάριος
Πλούμπης Μάριος 08/05 - 14:37
Ενημέρωση
Καμια σχέση δεν έχουμε με αυτόν τον δρόμο, ως οικόπεδο που δήθεν πουλησαμε. Το χωράφι πάντα ήταν ιδιοκτησίας του συγχωρεμένου κ. Παντελίδη. Έδωσε εκείνο το κομμάτι στο Δήμο για ασφαλτωστρωση του δρόμου,περασε και το αποχετευτικο της πόλης,δρομος που υπήρχε απο τους Ιταλούς...και αποζημιώθηκε αφου πήρε γη δίπλα, κολλητά με τον πρώην τοίχο της ΑΒΙΚΩ.Απλώς κάποιοι "ξεχασαν" να δηλώσουν την αλλαγή στο Κτηματολόγιο.Αυτά περί ιδιωτικού δρόμου κλπ...Στην αναφορά μου προς τις αρχές μιλάω για ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Ανώνυμος
Ανώνυμος 08/05 - 14:26
Ελεος
Παλια ηταν αλλιως!!!Τωρα εγινε δρομος!!Τα παραπονα σας στην πολιτεια!!!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 08/05 - 14:15
Βασικα
Το να φωνάζει κάποιος για τον δρόμο αυτόν που η οικογένεια του τον πούλησε πρην μερικά χρόνια σαν οικόπεδο ,ενώ τώρα τον θέλει δρόμο,ξεφεύγει κάθε φαντασίας.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 08/05 - 13:39
Ιδιωτικό
Ιδιωτικός χώρος...το ότι ήταν παρατημένο πριν δεν πάει να πει ότι δεν θα αξιοποιηθεί επιδει έτσι έμαθαν μερικοί...και ΔΡΌΜΟΣ είναι από αλλού..!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 08/05 - 12:49
αγγίζεις ανοιχτή πληγή
για ποιο δρόμο μιλάς; ΔΡΟΜΟ ξαναλέω, χαρακτηρισμένο δρόμο ΞΑΝΑΛΕΩ...το πιασες; πρόβλημα υπάρχει όντως αλλα για φαντάσου τι έχει να γίνει αν πάνε να λύσουν νόμιμα και σωστά το θεματάκι. Κάποιοι εκεί στα πέριξ θα γαβγίσουν Οπότε ασ το όπως είναι και μην τα σκαλίζεις γιατί θα λερωθείς

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ