Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
AdBanner
AdBanner
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Μ. Χατζηάμαλλος: Αποχαιρετισμός στην Αγγέλα μας

18/09/2022
513 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Είναι αλήθεια ότι η Αγγέλα μας έφυγε.  Έφυγε από κοντά μας το Σάββατο 10-9-2022 στις 8:30 το πρωί. Έφυγε πολύ νέα. Ο χρόνος της σταμάτησε πολύ γρήγορα. Ήταν μικρή η ζωή της με τα μεγέθη του συμβατικού χρόνου.  Ικανή όμως να αφήσει μια υπέροχη ανάμνηση σε όσους ακολουθούν.

Ήρθε η ώρα του αποχωρισμού.  Η ώρα για το τελευταίο αντίο.  Δύσκολες ώρες, που όμως αναγκάζουν τον νου να ανατρέξει στις πιο όμορφες στιγμές, τις πιο καθοριστικές για την παντοτινή ανάμνηση.

Το αποτύπωμά της παντού.

Οι εργαζόμενοι, αισθάνονται από την πρώτη στιγμή της πρόσληψής τους, ότι δεν προσλαμβάνονται σε μια επιχείρηση,  αλλά ότι γίνονται μέλος μιας οικογένειας, η οποία έχει πυρήνα της τον σεβασμό στον άνθρωπο.  Αισθάνονται ότι συμμετέχουν σε μια διεργασία που ξεφεύγει από τα όρια μιας απλής εμπορικής συναλλαγής, και παίρνει διαστάσεις κοινωνικής προσφοράς, μέσα από την οποία βελτιώνονται οι ανθρώπινες σχέσεις.

Οι συνεργάτες της, αντιλαμβάνονται από την πρώτη στιγμή ότι η θεώρησή της για το επιχειρείν είναι μια υποδειγματική διαμεσολάβηση στην διακίνηση των  αγαθών, με απόλυτη σταθερά, τον άνθρωπο.

Οι φίλοι της, είχαν  έναν δικό τους άνθρωπο να τους ακούσει. Να τους συμβουλέψει με τον πιο απλό τρόπο. Να πείσει ότι το αντίδοτο για την κάθε διένεξη, είναι ένα χαμόγελο. Μοναδικό γιατρικό  ακόμη και στις πιο αγεφύρωτες ρήξεις.

Η μάνα της, τα αδέλφια της, οι συγγενείς, είχαν τον άνθρωπό τους. Μια σταθερή πηγή γαλήνης, πάντα δίπλα τους. Έτοιμη να δώσει περισσότερα από όσα προσδοκούσε να πάρει.

Τα παιδιά της, μια μάνα που μπορούσε αβίαστα να τους μεταφέρει κάθε τρυφερό συναίσθημα, με σημαντικά στοιχεία  αναπλήρωσης του κενού από την έλλειψη του πατέρα.

Τόσα πολλά, σε τόσο σύντομο χρόνο.

Για όλα αυτά, εμείς που μείναμε πίσω,  σε αποχαιρετούμε με σεβασμό για τον τρόπο που υπηρέτησες τις ανθρώπινες αξίες.  Για τη δύναμη της ψυχής σου να αντιμετωπίζεις κάθε αντιξοότητα της ζωής με θάρρος και καρτερικότητα.

Σε αποχαιρετούμε με ένα αίσθημα εκτίμησης για όσα κατάφερες. Για την ευθύνη με την οποία υπηρέτησες, όλα όσα διαχειρίστηκες. Για την συνέπεια με την οποία υποστήριξες κάθε σου ενασχόληση. Την επιδεξιότητά σου σε κάθε πτυχή της εμπορικής δράσης. Για την πολιτεία σου. Μια πολιτεία ανθρώπου.

Όλοι εμείς, υποκλινόμαστε μπροστά στο φέρετρό σου και σε ευχαριστούμε που στην σύντομη ζωή σου, μας έκανες καλύτερους ανθρώπους.

 

Κως 17 Σεπτεμβρίου 2022

Μανώλης Στ. Χατζηάμαλλος

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 19/09 - 07:33
Αληθινα!!!
Ετσι ,οπως τα εγραψες αγαπητε Μανωλη!!!Καλο παραδεισο στην Αγγελα μας!!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ