Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Μ. Ζερβός για την θέρμανση στο 1ο Λύκειο: Όταν η ιστορία επαναλαμβάνεται…

30/01/2024
680 Εμφανίσεις
5 Σχόλια

Δήλωση του δημοτικού συμβούλου της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ κ. Μανώλη Ζερβού:

Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τη έλλειψη θέρμανσης στον 1ο Λύκειο Κω δεν είναι το μόνο.

Στο δημοτικό σχολείο Αντιμάχειας πέρυσι , οι μαθητές ήταν με μπουφάν και κασκόλ στις τάξεις και οι δάσκαλοι έφερναν θερμαντικά σώματα από τα σπίτια τους.

Μιλάμε για το δημοτικό σχολείο Αντιμάχειας που είχε εγκατασταθεί σύστημα θέρμανσης από την δημοτική αρχή Κυριτση .

Μετά την δημοσιοποίηση του προβλήματος και την κινητοποίηση γονέων και εκπαιδευτικών το θέμα που ταλαιπώρησε το σχολείο μήνες λύθηκε , αφού όπως αποδείχθηκε ούτε χρόνο απαιτούσε ούτε κόστος. Μόνο επαρκή συντήρηση.

 Στο δημοτικό συμβούλιο είχα προειδοποιήσει τότε τη δημοτική αρχή αλλά η προειδοποίηση αυτή έπεσε στο κενό, όπως αποδείχθηκε με το θέμα που ανέκυψε με την έλλειψη θέρμανσης στο 1ο Λύκειο Κω , που οδήγησε τελικά σε κατάληψη από μαθητές και γονείς.

Ο κ.Νικηταράς , δυστυχώς, συνεχίζει να αντιπολιτεύεται τη δημοτική αρχή. 

Τώρα που η προηγούμενη δημοτική αρχή είναι η ίδια με την τωρινή, μπορεί να μας πει γιατί προκύπτουν εδώ και 4 χρόνια προβλήματα με τη θέρμανση των σχολείων; Μπορεί να μας πει πόσα οικόπεδα αγόρασε ή θα αγοράσει και πόσα σχολεία θα κατασκευάσει, όπως έλεγε, τη στιγμή που ούτε το αυτονόητο της θέρμανσης στα σχολεία δεν μπορεί να εγγυηθεί; 

Σε ότι αφορά στο ζήτημα που ανέκυψε με το 1ο Λύκειο και την έλλειψη θέρμανσης.

Η δημοτική αρχή επιρρίπτει τις ευθύνες στον εργολάβο, αφήνοντας υπονοούμενα για την προ-προηγούμενη δημοτική αρχή( γιατί η προηγούμενη είναι αυτή του κ.Νικηταρά).

Με τη διαφορά ότι στις δοκιμές που έγιναν το καλοκαίρι του 2019 όσον αφορά τουλάχιστον την ψύξη το σύστημα δούλευε τέλεια.

Από το καλοκαίρι του 2019 όμως έως σήμερα έχουν περάσει 4,5 χρόνια;

Αν διαπιστώθηκε πρόβλημα γιατί δεν το έλυσε η δημοτική αρχή μέσα στα 4,5 αυτά χρόνια;

Κλείνω με μια διαπίστωση : χρειάζεται περισσότερη δουλειά και υπευθυνότητα τουλάχιστον σε ότι αφορά τα ζητήματα που έχουν σχέση με τα σχολεία και τα παιδιά.


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 5
Ανώνυμος
Ανώνυμος 31/01 - 00:52
προς 60%
πάρε κανένα ζαναξακι καλέ μου , δεν είναι καλά τα νευρα σου. Αν και ψήφισα τον νυν θα συμφωνήσω μαζί σου οτι η στάση τους και η ανυπαρξία τους έφερε το αποτέλεσμα. Δαιφορετικά αναγνωρίζεις και εσυ τελικά, κατόπιν εορτής όπως όλοι μας, οτι ο Νικηταράς δεν άξιζε το 60% αλλα του δόθηκε γιατί δεν είχε σοβαρό αντίπαλο. Ουσιαστικά μας λες ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, και συμφωνώ μαζί σου. Οπως συμφωνώ στο οτι θα έπρεπε να ειχε κατέβει και άλλη παράταξη , μια νεα παράταξη με αξιόλογους ανθρώπους και επιστήμονες...καλά τα λές αλλα δεν οφελέι να τα συζητάμε αυτά τωρα
Ανώνυμος
Ανώνυμος 31/01 - 00:39
Σαν δεν ντρέπεσαι ….
Μακάρι να είχατε και εσείς φιντάνια σαν τον κ Ζερβό ….
Ανώνυμος
Ανώνυμος 30/01 - 23:25
60%
Δεν χωνεύεται με τίποτα στα αρρωστα μυαλά σας το 60%!!Η ανυπαρξία σας και η στάση σας έφερε το αποτέλεσμα !!!Τι δεν καταλαβαίνετε;Και όπως πάτε μετά από 5χρόνια δεν θα υπάρχετε!!!(βλέπε ΟΡΑΜΑ!!!)
Ανώνυμος
Ανώνυμος 30/01 - 13:53
εχεις δίκιο
δεν υπάρχουν πια δικαιολογίες για την προηγούμενη δημοτική αρχή. Γιατί ήταν οι ίδιοι. Δεν γίνεται να νομίζετε οτι πιστεύουμε τα φταιξίματα που ρίχνετε μονίμως σε άλλους, είτε αυτό είναι η προ προηγουμενη δημοτική αρχή ή ο εργολάβος ή και γω δεν ξέρω τι. Σας ψηφίσαμε για να πράξετε έργο σε όλες τις κακοτεχνίες που υπήρχαν και σε όποια νεα προβλήματα εμφανιζόντουσαν επι διοίκησης σας. Δεν έχει λύσει ΟΥΤΕ ΕΝΑ . Δεν είναι δυνατον αυτό το πράγμα. Σας έχουν τονίσει πάρα πολλοί τα προβλήματα και εμμονικά παραμένετε στην απραξία. Ακούτε τους λάθους ανθρώπους και νομίζετε οτι όλο αυτό είναι ένα παιχνίδι, πειραματίζεστε και παίρνετε αποφάσεις σε βάρος των πολιτών. Πόσο θα συνεχιστεί αυτό? Αυτή η εμμονή σας στο πρόχειρο, στην διαπλοκή και το χρήμα πρέπει να σταματήσει...Ξέρουμε οτι είστε έξυπνοι, το θέμα είναι οτι έχετε ξεπεράσει κάθε όριο μετά το 60% και θεωρείτε οτι ο λαός είναι χαζός.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 30/01 - 12:45
,,
Που τα βρήκατε αυτά τα φιντάνια , άλλος ένας μεγάλος επιστήμονας !!!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ