Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Μ. Ζωίδης (Hotel General Manager): Quo vadis (που βαδίζει) ο τουρισμός στο νησί μας;

30/09/2022
1257 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Η αλήθεια είναι πως κανείς μας, δεν είναι σε θέση να τοποθετηθεί ακριβώς στον παραπάνω προβληματισμό με μια σαφή απάντηση.

Αν περιγράψουμε τον τόπο μας, με ένα μαγαζί, αυτό που μπορούμε να διαπιστώσουμε είναι ότι πουλάει με επιτυχία το προϊόν που διαθέτει και μάλιστα, με το παραπάνω! Το θέμα όμως είναι ποια είναι τα όρια του; Πώς μπορούμε να διασφαλίσουμε και να διατηρήσουμε την ποιότητα του προϊόντος και πως μπορούμε να εκμεταλλευτούμε, προς όφελος μας, τη βιοποικιλότητα του νησιού μας;

Ο στόχος μας, είναι να μην αφήσουμε τον τουρισμό στο νησί μας να παρακμάσει και να χάσει την ποιότητα του!

Κάθε χρόνο με το τέλος της σεζόν συγκεντρώνουμε τα προβλήματα, τις επιθυμίες και τα γενικότερα σχόλια των επισκεπτών μας, με στόχο την επίλυση και βελτίωση τους!

Δυστυχώς, όχι με επιτυχία τις περισσότερες φορές, διότι δεν δίνουμε την απαιτούμενη έμφαση και ίσως επαναπαυόμαστε, στο ότι ο τόπος μας, εκ φύσεως πουλάει το τουριστικό προϊόν που διαθέτει. Πότε επιτέλους θα επικεντρωθούμε στα προβλήματα ουσιαστικά; Οφείλουμε να ερευνήσουμε σε βάθος τα θέματα του τόπου μας, ώστε ο τουρισμός μας να αναβαθμιστεί και να φτάσει στο ζενίθ του!

Ας κρατήσουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας, ότι είμαστε όλοι εδώ να παλέψουμε για να παραμείνει η Κως υψηλά, τόσο αριθμητικά όσο και ποιοτικά!

Η σεζόν 2023 είναι προ των πυλών!! 


Με εκτίμηση


 Μιλτιάδης Μ. Ζωίδης    

 Hotel General Manager    

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Γιώργος
Γιώργος 30/09 - 20:28
Πες τα
Καλά τα λες ότι να ναι είμαστε ούτε αρχή ούτε τέλος μόνο του πάει το νησί
Ανώνυμος
Ανώνυμος 30/09 - 18:42
Benidorm
Εκεί μας οδεύουν , τα μας μπλαζουν 2 εκατομμύρια άτομα και μετά να τρέχουμε εμείς να μαζεύουμε τα σκατα τους ! Με τίμημα όμως !! Θα οικονομήσουμε όλοι και μπορεί εσυ από gm να γίνεις ceo ??

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ