Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Μάριος Πλούμπης: Ότι του φανεί του λωλοστεφανή!!

13/05/2024
555 Εμφανίσεις
5 Σχόλια

Εκτος απο τις Ανώνυμες Εταιρείες,

υπάρχουν και ανώνυμοι πολίτες που επώνυμα τολμούν!
Αν εσάς σας αρέσει η ιστορική αναδρομή,εμένα μου αρέσουν τα δεδομένα. 


1) Υπάρχει αναρτητέα στο Διαδίκτυο με ΑΔΑ:95Α5ΖΩΛΕ-ΘΔ5 με ημερομηνία 21.11.2022, απόφαση ΑΝΑΚΛΗΣΗ πράξεων οικοδομικών εργασιών εντός του οικοπέδου με Κ.Μ.2878 Γαιών Κω-Εξοχης,ως ΚΑΚΩΣ ΕΚΔΟΘΕΙΣΑΣ. 


2) Σας παραθέτω το link της συνέντευξης στο Kos Tv,του Αντιδήμαρχου Τεχνικων Υπηρεσιών τότε, κ.Αβριθη που χαρακτηρίζει το δρόμο ως ΔΗΜΟΣΙΟ. 
https://www.kostv.gr/nea/topika/18751-panagiotis-avrithis-diefkriniseis-gia-to-thema-tou-dromou-pou-odigei-sto-2o-gymnasio-sti-lampi


3) Στην αναφορά μου,κάνω λόγο για κίνδυνο ατυχήματος,αφού η ορατότητα βρίσκεται στο ΜΗΔΕΝ, με ότι αυτό συνεπάγεται για οδηγούς,γονείς,παιδιά, ποδηλάτες,τουρίστες,πεζούς και ΑΜΕΑ!
Κατέθεσα,με αριθμό πρωτοκόλλου, έγγραφη αναφορά, στην Εισαγγελέα Πρωτοδικων, στο Δήμο Κω και στο Διοικητή της Τροχαίας, αναφοράς σχετικά με την οριοθέτηση του δρόμου, με τα εμπόδια που έχουν μπει,την απουσία ορατότητας,την αναζήτηση πιθανόν ποινικών ευθυνών σε περίπτωση ατυχήματος αλλά και πιθανές ποινικές ευθύνες στον ιδιώτη που οριοθετεί ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ το δρόμο,με καθε είδους επικίνδυνα υλικά όπως πανιά,σχοινιά,τσιμεντενιους σωλήνες αποχέτευσης,σιδερα και μεταλικους δοκούς.

Τελικά, όντως,την επόμενη φορά θα πάρει το λόγο ο κ. Εισαγγελέας,
σε περίπτωση ατυχήματος και ποσο μαλλον θανατηφόρου....

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 5
Πλούμπης Μάριος
Πλούμπης Μάριος 15/05 - 11:11
Σωστός ΑΔΑ
Προς; Ανώνυμος15/05 - 09:07Ο σωστός αριθμός ΑΔΑ είναι ΑΔΑ:9Α5ΖΩΛΕ-ΘΔ5 και όχι (εκ παραδρομής) ΑΔΑ:95Α5ΖΩΛΕ-ΘΔ5.
Πλούμπης Μάριος
Πλούμπης Μάριος 15/05 - 10:12
Επεξηγηση
Πρός:Ανώνυμος15/05 - 09:071/ για την ΑΔΑ, δεν είπα κάτι διαφορετικό απο ότι εξηγητε εσείς(τον αριθμο θα τον ελεγξω ξανα).2/ αν λέει ψέματα στην τηλεοπτική συνέντευξη του ο κ.Αβρίθης,η ευθήνη δική του,3/η αναφορά μου στην Εισαγγελία,Τροχαία και Δήμο ,έχει να κανει με την επικινδυνη οδήγηση και την μηδέν ορατότητα καθώς και με την παράνομη οριοθέτηση του δρόμου....δεν χαράζει ο καθένας το δρόμο με ότι λογής αντικείμενα εχει κατα νου....σιδεριές,πανια,τσιμεντοκολόνες,σιδερένιους δοκούς κλπ4/ ο Δήμος έχει την ευθύνη της λύσης του θέματος......αλλά να ήταν το μόνο θέμα; η να ήταν ο μόνος δρόμος;.....παντού ατασθαλείες,εκρεμότητες και παρανομίες με "υπογραφή" του ΔΗΜΟΥ ΚΩ.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 15/05 - 09:07
φτανει
1) ο αριθμός ΑΔΑ είναι λάθος γραμμένος2) η ανάκληση αν την διαβάσετε μιλάει ως κακώς εκδοθείσα για τους εξείς λόγους : α) οτι δεν επιτρέπεται απόληξη κλιμακοστασίου β) ο ημιϋπαίθριος χώρος ΑΗΧ3 έχει άνοιγμα στο όριο του οικοπέδου, κατάπαράβαση του άρθρου 10 του Κτιριοδομικού Κανονισμούγ) υπήρχε σε ισχύ άλλη οικοδομική άδεια για την εν λόγω ΚΜ και δεν έπρεπε να βγάλουν νέα άδεια μικρής κλίμακας αλλα να κάνουν ενημέρωση αυτης δ) ** Το γεγονός ότι στο τοπογραφικό διάγραμμα της υπ’ αριθμ.523841/09.11.202 πράξης έγκρισης εργασιών δόμησης μικρής κλίμακαςαπεικονίζεται η κοπή 9 δέντρων, ενώ η υπ΄αρ. πρωτ. 51100/18.10.22απόφαση της Δ/νσης Δασών Δωδ/σου αφορά την κοπή 7 δέντρων.** Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΑΣΩΝ ΕΔΩΣΕ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ 7 ΚΑΙ ΟΧΙ 9 ΔΕΝΤΡΑ.Να διαβάζουμε και λίγο αυτά που επικαλούμαστε για να δημιουργούμε εντυπώσεις. Τώρα όσον αφορά το επώνυμα και ανώνυμα ΜΙΚΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ εχει και θα σου εξηγήσω τον λόγο. Γιατι στέκεσαι σε ονόματα και όχι σε αντικειμενικά στοιχεία για να κρίνεις μια κατάσταση. Οπότε ουσιαστικά δεν εισαι αντικειμενικός είσαι υποκειμενικός. Επίσης λόγια είτε αυτά προέρχονται απο εκλεγμένο δεν πιστεύει κανείς. Να φανούν υπογεγραμμένα , γνήσια εγγραφα τόσο του κτηματολογίου όσο και της πολεοδομίας για το τι είναι αυτό το κομμάτι γης που οι μισοί το λένε δρόμο και οι άλλοι μισοί ιδιωτική περιουσία και τότε ξανα μιλάμε.
Δικαιοσύνη
Δικαιοσύνη 14/05 - 16:34
Κοινωνία
Το ίντερνετ δεν είναι αρένα για να λύνει προσωπικές και κτηματικές διαφορές. Υπάρχουν και τα Δικαστήρια και οι δικηγόροι για να δικαιωθείτε για το καλό ντόπιων και τουριστών.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 13/05 - 22:30
ειναι σε οικογενειακό ταξίδι
δεν μπορεί τώρα. Πρώτα αρχίσαμε με το μαζί πάμε μπροστά. Συνεχίσαμε με την πλήρη αδιαφορία ώστε να φτάσουν στο σημείο αστυνομικοί να κλείνουν λακούβες. Μετά το συμβάν αυτό ξεκίνησαν οι πολίτες να γράφουν άρθρα στις εφημερίδες, με την ελπίδα να ευαισθητοποιηθούν οι της δημοτικής αρχής. Τα άρθρα συνεχίζονται , η ελπίδα για σοβαρή και άμεση δράση της δημοτικής αρχής παραμένει και έρχεται στην συνέχεια το "κίνημα" του εθελοντισμού. Το οποίο προφανώς δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα, ήταν όμως μια προσπάθεια να "χτυπήσει" στο συναίσθημα για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Και ενώ τα προβλήματα προφανώς και δεν λύνονται, ΕΡΩΤΩ το εν λόγω πρόβλημα το οποίο είναι και σημαντικό γιατί τωρα το καλοκαίρι θα έχει πολύ κίνηση το σημείο αυτό ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΛΎΣΕΙ; Εθελοντής και αυτό; Η ΚΩΑΝ που περιμένει να πάρει υπαλλήλους απο το δήμο για να δουλέψει κανονικά; Κάποια απευθείας ανάθεση; Τι συμβαίνει στο νησί ; Εχει αναρωτηθεί κανείς;

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ