Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Mάριος Πλούμπης: Πετύχατε κόντρα σε όλους!

30/04/2024
412 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

Από τη θέση του Προέδρου,μόνο περηφάνια για την πορεία αυτής της ομάδας(Κ14), καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση,στο 3ο Kos Youth Festival,μιας εκδήλωσης απόλυτα επιτυχημένης!

Μιας ομάδας και μιας Ακαδημίας,που τα τελευταία τρία χρόνια, χλευάστηκε, λοιδορηθηκε, αντιμετωπίστηκε με ρατσισμό και ειρωνεία,με απαράδεκτες συμπεριφορές προς τον προπονητή κ. Κιτσιο και τον υπεύθυνο της Ακαδημίας κ. Νταντο.
Αλλά φευ!
Ενάντια σε αυτές τις συνθήκες,η Ακαδημία επεδειξε,υπομονή, συνοχή,αθλητική παιδεία,δουλειά με πρόγραμμα,με πίστη,θέληση και με όραμα επιτευξης αγωνιστικών στόχων και όχι όραμα εισπρακτικου χαρακτήρα!
Συγχαρητήρια στην Αναγέννηση Ασφενδιου,για την αμφίδρομη συνεργασία μας,με την παραχώρηση 05 αθλητών της,που στελέχωσαν την ομάδα Κ14 του Ανταγορα,προτάσσοντας μόνο το συμφέρον των νεαρών αθλητών.
Εμείς οφείλουμε να είμαστε κοντά σε αυτή την προσπάθεια,δίπλα στους πρωταγωνιστές,δίπλα σας...
Σας εύχομαι τα καλύτερα!

 Ο Πρόεδρος του Π.Α.Σ. Ανταγόρα Κω
Πλούμπης Μάριος
Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
Ανώνυμος
Ανώνυμος 01/05 - 15:31
Απάντηση προς αντιμαχίτη
Φίλε αντιμαχίτη, τα λάθη είναι ανθρώπινα και τέτοια πράγματα γίνονται συχνά. Αντί να κάθεσαι να σχολιάζεις περί ανέμων και υδάτων, κοίτα από του χρόνου τα παιχνίδια να τα παίρνετε νόμιμα και όχι στα χαρτιά...με μέσο δλδ, για να ξέρει και ο κόσμος τι εννοούμε, οκ; Τα δικά μας παιδιά τουλάχιστον έφτασαν εδώ με την αξία τους..... αλλά όσα δεν φτάνει η αλεπού φίλε αντιμαχίτη, τα κάνει κρεμαστάρια!!!
Κως
Κως 30/04 - 22:34
Συγχαρητήρια
Συγχαρητήρια γι ότι καταφέρατε… Παρ’ όλα τα προβλήματα . Όλοι ξέρουν , βλέπουν και ακούν.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 30/04 - 18:21
Αντιμαχιτης
Τα παιδάκια έφτασαν σπίτι τους ή είναι ακόμα στο γήπεδο; Γιατί κάτι ακούστηκε προχθές για καταμαράν .....Ε, κατάντια πιο.....

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ