Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Mε απογευματινά μαθήματα στο 4ο Δημοτικό ξεκινάει η χρονιά για τους μαθητές του 3ου Δημ. Σχολείου

08/09/2022
229 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Στο 3ο Δημοτικό Σχολείο (Αζίλο) βρέθηκε σήμερα ο Δήμαρχος και στελέχη της Δημοτικής Αρχής, όπου έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ για την πορεία των εργασιών του 3ου Δημοτικού Σχολείου, αλλά και το που θα πάνε οι μαθητές του από την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, όπου ξεκινάει η νέα σχολική χρονιά.

Ο κ. Νικηταράς, αφού ζήτησε συγγνώμη από τους γονείς και τους μαθητές για την ταλαιπωρία, τόνισε ότι η Δημ. Αρχή βρέθηκε μπροστά σε ένα δίλημμα και πήρε την σωστή απόφαση. «Ξεκινώντας – είπε τις παρεμβάσεις στο 3ο Δημοτικό Σχολείο, είδαμε ότι προέκυψαν και άλλες σοβαρότερες. Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να μην κάνουν πασαλείμματα, αλλά ριζικές παρεμβάσεις, που θα μετατρέψουν το σχολείο σε ένα πραγματικό στολίδι, ανάλογο της ιστορίας και θα μπορεί να φιλοξενήσει με ασφάλεια για άλλα τουλάχιστον 50 χρόνια τους μαθητές του».

Ο Δήμαρχος δεν έδωσε ακριβή ημερομηνία ολοκλήρωσης των απαιτούμενων εργασιών, ενημερώνοντας ότι από την προσεχή Δευτέρα 12/9, οι 128 μαθητές του 3ου Δημοτικού θα ξεκινήσουν απογευματινά μαθήματα, στο χώρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου. Επίσης, ανέφερε ότι ο Δήμος έχει έρθει σε επαφή με τους ιδιοκτήτες φροντιστηρίου κοντά στο 30 Δημοτικό, ώστε να ενοικιάσουν τον χώρο (αφού πρώτα γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις) και να φιλοξενήσει εκεί για κάποιο διάστημα, τους μαθητές του 3ου Δημοτικού, για να ξεκινήσουν μαθήματα τις πρωινές ώρες, μέχρι να επιστρέψουν κανονικά στο σχολείο τους.


Όραμα + Δράση: Υπάρχει υπεύθυνος να αναλάβει την ευθύνη για το 3ο Δημοτικό και να παραιτηθεί;;;

Τα γεγονότα που αφορούν στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Κω δεν επιδέχονται δικαιολογίας. Αποκαλύπτουν με τον πλέον εμφατικό τρόπο τη διαρκή παρακμή στην οποία βρίσκεται η δημοτική μηχανή της Κω.

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους… αδιαφόρησαν, αγνόησαν, ξέχασαν, πέταξαν 128 παιδιά στο δρόμο γιατί πολύ απλά δεν μπορούν.

Οι προτεραιότητες είναι άλλες… φωτογραφίες, ταξιδάκια και ξεπούλημα του Ιπποκράτη στη Λάρισα… μόνο για αυτά ενδιαφέρονται μόνο για αυτά μπορούν!

Το ερώτημα που τίθεται πλέον δεν είναι τι κάνει η Δημοτική Αρχή! Το ερώτημα είναι… υπάρχει Δημοτική Αρχή στο νησί της Κω;

Πότε θα είναι έτοιμο το σχολείο, πριν ή μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων ή μήπως την επόμενη σχολική χρονιά;;;

Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη για το φιάσκο και θα παραιτηθεί αν του έχει μείνει τσίπα; Ο πρόεδρος των σχολικών επιτροπών; Η αντιδήμαρχος παιδείας; Ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών; Και οι τρεις;  Ποιος;;;

Όσο για το Δήμαρχο εδώ δεν τίθεται θέμα… έχει παραιτηθεί προ πολλού αφήνοντας ολόκληρο το νησί στον αυτόματο πιλότο!!!

Κλείνοντας παραθέτουμε, για να τους καμαρώσει ο Κωακός λαός, το ρεπορτάζ της δημοτικής τηλεόρασης με την επική μουσική υπόκρουση όταν 16/07/2022 φωτογραφίζονταν και δήλωναν ότι όλα θα γίνουν στην ώρα τους!!! 

https://www.kostv.gr/nea/topika/16017-ergasies-syntirisis-sto-emvlimatiko-3o-dimotiko-sxoleio-ko 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑΣ

ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
08/09 - 21:52
ΓΟΝΙΟΣ
ΤΕΛΙΚΑ ΔΟΘΗΚΕ Η ΣΩΣΤΗ ΛΥΣΗ. ΝΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΡΡΕΙΠΙΟ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΑΣΦΑΛΕΣ ΣΧΟΛΕΙΟ.
ΚΩΣΤΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ 08/09 - 19:00
ΑΝΙΚΑΝΟΣ !!!!!!
ΑΣΕ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΑΝΙΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΗΣΙ...ΤΑ ΣΠΑΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΣΤΗ ΜΙΖΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΗ ΜΑΣ ΛΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΤΩΡΑ. ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΙΜΩΡΕΙ.ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ !!!!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ