Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πενθήμερη δράση της Τροχαίας Κω για την ασφαλή χρήση του ποδηλάτου

15/03/2024
774 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα, η πενθήμερη δράση του Τμήματος Τροχαίας της Κω για την ασφαλή χρήση του ποδηλάτου. Το τμήμα τροχαίας Κω, υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου, επισκέφτηκε όλα τα δημοτικά σχολεία του νησιού στα πλαίσια της καμπάνιας, με τον διοικητή της Τροχαίας Κω κ. Βασίλη Πλατώνη να δηλώνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την ανταπόκριση των εκπαιδευτικών και κυρίως των μαθητών που έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το πως μπορούν να είναι σωστοί ποδηλάτες.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν το πρωί της Παρασκευής, στον «Ορφέα», όπου πραγματοποιήθηκε η κεντρική εκδήλωση. 

Εκεί μοιράστηκαν ενημερωτικά φυλλάδια, παρουσιάστηκαν σχετικές εργασίες των παιδιών, ενώ κληρώθηκαν και 12 ποδήλατα με κράνη.


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Οδηγός μηχανής.
Οδηγός μηχανής. 15/03 - 20:10
Παράκληση
Υπάρχουν νόμοι για τους ποδηλάτες όπως και πρόστιμα. Θα εκτιμηθεί από όλους αν γίνεται και κανένας έλεγχος (παρατήρηση, πρόστιμο) και εδώ.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 15/03 - 16:54
Φίλος -Συναδελφος
Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία στην Β Δ.Α.Δωδ/σου, ιδιαίτερα στο Τμήμα Τροχαίας και στους άνδρες και γυναίκες αυτού.Εδω θα ήθελα να συγχαρώ ιδιαίτερα από όλους, δίχως να αδικήσω κανέναν,τον Διοικητή,ΚΥΡΙΟ Πλατωνη Βασίλη, για την επαγγελματική του κατάρτηση,το ήθος του, και την συναδελφική αλληλεγγύη που τον διακρίνει. Είναι ευτύχημα για όλους, που αυτός ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, επέλεξε να δημιουργήσει οικογένεια και να γίνει κάτοικος της Κω . Βασίλη να χαίρεσαι την οικογένεια σου και συνέχισε έτσι όπως είσαι.Ειμαι σίγουρος ότι θα πετυχαίνεις πάντα γιατί από την πρώτη μέρα που ήρθες ως νέος Υπαστυνόμος φάνηκε ποιος είσαι.... Υγεία, επιτυχίες στο δύσκολο έργο σου και οικογενειακή ευτυχία.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ