Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η παρουσίαση του βιβλίου του Μ. Τριανταφύλλου «Αλικαρνασσός, η γενέτειρα πατρίδα μου»

04/02/2024
119 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Παρόντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ.κ. Ναθαναήλ,  αρκετών ιερέων και των τοπικών πολιτικών αρχών και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το πρωί της Κυριακής 4/2/2024,  παρουσιάστηκε το βιβλίο του συγγραφέα κ. Μιχάλη τριανταφύλλου στην κατάμεστη αίθουσα της Πνευματικής Εστίας.        

 Η παρουσίαση έγινε από τον Σύλλογο Μικρασιατών ο ‘Ηρόδοτος’ και τον Πνευματικό Όμιλο Κώων ο ‘Φιλητάς’ και με συντονιστή το γιατρό κ. Κώστα Κογιόπουλο. 

Η πρόεδρος του Φιλητά, συγγραφέας και αρχαιολόγος κ. Μαρία Τουλαντά –Παρισσίδου, ανέπτυξε με γλαφυρό τόνο το μεστό περιεχόμενο του βιβλίου, που αναφέρεται στις μνήμες του Απόστολου Μουζούρακη και έχει τίτλο,’ Αλικαρνασσός η γενέτειρα πατρίδα μου’. Ακολούθησε ανάγνωση μέρους του βιβλίου, από το μέλος του ‘Φιλητά, την ’ συγγραφέα κ. Ξανθίππη Αγρέλλη. 

Στο τέλος ο συγγραφέας ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και τον πρόεδρο Μικρασιατών κ. Μαρκόγλου για την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης.

Ρεπορτάζ:  Ξανθίππη Αγρέλλη


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Αναγνώστες
Αναγνώστες 05/02 - 00:55
Πολιτική
Όσο για τις γλάστρες της ντόπιας πολιτικής διαγκωνίζονται πια θα βγει πρώτη στις φωτό. Από έργα μηδέν όλα στάσιμα φταίτε εσείς που τις ψηφίσατε.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ