Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Με ικανοποιητική προσέλευση συνεχίζονται οι εκλογές στο ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ

08/05/2022
208 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ομαλά διεξάγεται η εσωκομματική ψηφοφορία στο Κίνημα Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ) στο νησί της Κω όπου μέλη και φίλοι του κόμματος καλούνται να επιλέξουν την ονομασία ανάμεσα στο ισχύον «Κίνημα Αλλαγής» ή το «ΠΑΣΟΚ– Κίνημα Αλλαγής». 


Μέλη και φίλοι του κόμματος μπορούν επίσης να ψηφίσουν και για την εκλογή των νέων τοπικών και νομαρχιακών επιτροπών, καθώς και για τους αντιπροσώπους του συνεδρίου που θα διεξαχθεί στις 20-22 Μαΐου.

Η διαδικασία έχει ξεκινήσει από τις 7:00 το πρωί και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 19.00 όπως μας δήλωσε η γραμματέας της Νομαρχιακής Στέλλα Σούλη. Σύμφωνα με την ίδια η προσέλευση στα 4 εκλογικά κέντρα της Κω αλλά και σε όλα τα νησιά της Βόρειας Δωδεκανήσου κρίνεται ικανοποιητική και μάλιστα διαφαίνεται ότι παλιοί ψηφοφόροι του κόμματος που είχαν κρατήσει πολιτικές αποστάσεις, επιστρέφουν κάτι που δείχνει την σταθερή δυναμική άνοδο της παράταξης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ψηφοφόροι που βρέθηκαν στο εκλογικό κέντρο της πόλης , εξέφρασαν τα παράπονά τους για το γεγονός ότι δεν στήθηκαν κάλπες στα Ασφενδιού " που η κοινότητα Ασφενδιού διαχρονικά δίνει το μεγαλύτερο ποσοστό στο ΠΑΣΟΚ", όπως ανέφεραν . Μάλιστα προτίθενται να διαμαρτυρηθούν και να καταγγείλουν αυτή τη μεθόδευση όπως είπαν. 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ