Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Με κατάνυξη και μεγαλοπρέπεια η περιφορά των επιταφίων στην Κω και η "συνάντηση" στην Πλ. Ελευθερίας

03/05/2024
1110 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Ένα διαφορετικό τελετουργικό πραγματοποιείται το βράδυ κάθε Μεγάλης Παρασκευής στους δρόμους της Πόλης της Κω, το οποίο προσδίδει ακόμη μεγαλύτερη μεγαλοπρέπεια και κάνει ακόμη πιο κατανυκτική την ατμόσφαιρα στην πόλη, κατά τη διάρκεια της περιφοράς των Επιταφίων.

Οι Επιτάφιοι των 4 Ενοριών (Aγ. Νικόλαος, Αγ. Παρασκευή, Αγ. Παύλος, Παναγίτσα Φανερωμένη) συναντιούνται στην Πλατεία Ελευθερίας υπό τους πένθιμους ήχους των καμπανών από τους ναούς και συνοδεία της Φιλαρμονικής.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Προς Ορθόδοξο ψεκασμενο
Προς Ορθόδοξο ψεκασμενο 04/05 - 17:30
Βασικα
Επειδή φοράγαμε μάσκες και κάναμε εμβόλια εξαφανίστηκε ο ιός και ξαναγυρίσαμε στη κανονικότητα.Τα γραφικά που λες μάλλον τα έζησες σε άλλη ζωή.
ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ
ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ 04/05 - 15:23
ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ
ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΚΟΛΑΤΕ COVID ? ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΦΕΤΟΣ ?? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΕΣΠΟΤΗ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΦΟΡΑ ΜΑΣΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΛΗΣΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ ? Α ΡΕ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΤΕ ΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΕΤΧΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ