Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Με κέφι και ζωντάνια ο 9ος «Μουσικός Μαραθώνιος Αγάπης» από τον Ροταριανό Όμιλο Κω

13/11/2023
567 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Ροταριανός Όμιλος Κω, διοργάνωσε τον καθιερωμένο Μουσικό Μαραθώνιο Αγάπης, στο πλαίσιο των φιλανθρωπικών του δράσεων, το μεσημέρι της Κυριακής 12/11, στο Χάνι.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά συγκροτήματα από τις μουσικές σχολές του νησιού μας, τα οποία αφιλοκερδώς παρουσίασαν μια πληθώρα μουσικών ακουσμάτων, ελληνικών, έντεχνων, λαϊκών, ποπ, jazz και rock.

Στην εκδήλωση υπήρχε μπουφές, καθώς και ποικιλία ποτών και αναψυκτικών τα οποία πρόσφεραν οι επαγγελματίες του νησιού μας.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα δοθούν εξ ολοκλήρου στις ανάγκες του νέου σχολείου: Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) στο νησί μας.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι μουσικοί: Τσαμπίκος Καματερός, Έφη Κουλλιά, Αλέκος Κρητικός, Κατερινα Μαρουλη, Μανώλης Μαύρος, Γιάννης Μαυρουδής, Κωνσταντίνα Μεταξά, Πόπη Ξυλουρά, Νίκος Παριανός, Σάκης Πιλάτος, Γιώργος Σκαρπαθιωτάκης, Λευτέρης Στεφανόπουλος, Φώτης Τράκκης, Φίλιππος Τσουλάτος, Γιώργος Τσουμαρίδης και Βιβή Φυσίκα

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 14/11 - 19:03
Αλλοι απο εδώ!
Rotary και Lions η άλλη όψη της Μασονίας.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ