Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Με μεγάλη επιτυχία η ενημερωτική εκστρατείας της πρεσβείας των Η.Π.Α στην Κω

24/04/2024
349 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε για ακόμη μία χρονιά η ενημερωτική εκστρατεία ειδικού κλιμακίου της πρεσβείας των Η.Π.Α στην Κω που επισκέφτηκε την Κω. Ο γνώριμος και φίλος της Κω επικεφαλής κ. Νίκος Αναστασιάδης βρέθηκε στο νησί με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση δικαιούχων για συνταξιοδοτικά ζητήματα αλλά και έκδοσης social security.

Στο φιλόξενο χώρο του H20 all day restaurant café που παραχώρησε η οικογένεια Τζουλιέτας και Νίκου Βασιλείου Πουλιού, εξυπηρετήθηκαν δεκάδες συμπολίτες από Κω και Νίσυρο οι οποίοι δεν χρειάζεται να μεταβούν στην πρεσβεία για να επιλύσουν τα θέματά τους.

Ο κ. Αναστασιάδης εξυπηρέτησε όσους προσήλθαν λύνοντας σε πολλούς και ένα μεγάλο πρόβλημα με την ξαφνική διακοπή καταβολής της σύνταξης. Είναι σημαντικό οι συνταξιούχοι να μην αμελούν να συμπληρώνουν και να αποστέλλουν πίσω στην Αμερική την ετήσια φόρμα διότι σε αντίθετη περίπτωση διακόπτεται η καταβολή των χρημάτων όπως παρατηρήθηκε σε πολλούς δικαιούχους φέτος.

Επίσης αρκετοί πολίτες προσήλθαν για την έκδοση αριθμού social security και εξυπηρετήθηκαν γλυτώνοντας και εκείνοι ένα ταξίδι στην πρεσβεία. Να σημειωθεί ότι η προσέλευση του κοινού κάθε χρόνο είναι η αφορμή της αποστολής κλιμακίου από την πρεσβεία στο νησί μας. Η Αμερικανική πρεσβεία με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των υπηκόων Αμερικής που ζουν σε Κω , Κάλυμνο , Νίσυρο και Λέρο κάθε χρόνο βρίσκεται δίπλα στους ακρίτες κατανοώντας τα προβλήματα μετακίνησης και τα αυξημένα κόστη λόγω νησιωτικότητας.

Να σημειωθεί ότι ο κ .Αναστασιάδης την Πέμπτη 25 Απριλίου, από τις 5:00 μ.μ. έως τις 8:00 μ.μ., ως επικεφααλής του κλιμακίου,  θα βρίσκεται στο κτήριο του Επιμελητηρίου στην Περιοχή της Αναστάσεως Καλύμνου.

Θερμές ευχαριστίες στην οικογένεια Βασιλείου Πουλιού για την φιλοξενία της εκδήλωσης στους χώρους του H2O all day bar. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Νίκο Αναστασιάδη ο οποίος ποτέ δεν ξεχνά τους νησιώτες και με επιμονή και υπομονή βρίσκεται δίπλα τους για να τους βοηθήσει σε όποιο πρόβλημα υπάρχει. Τέλος, ευχαριστούμε την αμερικανική πρεσβεία για τις ετήσιες εκστρατείες σε Κω και Κάλυμνο.

Για ερωτήσεις, πληροφορίες σχετικά με ζητήματα που αφορούν social security, αιτήσεις, διαβατήρια και άλλα μπορείτε να επικοινωνείτε με το Ράδιο Πρώτο 91.5 στο 22420 29 400 , 22420 29 099.

Σάντυ Λαδικού


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ