Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Με παλμό η σημερινή απεργιακή συγκέντρωση: Οι ζωές μας δεν είναι κόστος - έχουν αξία

16/03/2023
139 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

Γεμάτη παλμό ήταν η σημερινή απεργιακή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην Πλ. Ελευθερίας, στο πλαίσιο των πανελλαδικών κινητοποιήσεων για την 24ωρη απεργία για τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη .

Με σύνθημα "οι ζωές μας δεν είναι κόστος - έχουν αξία" το πλήθος απαίτησε να πληρώσουν οι υπαίτιοι του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη, αλλά και αν βελτιωθούν οι συνθήκες στο χώρο της υγείας στο νησί μας.

               

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
Ανώνυμος
Ανώνυμος 18/03 - 07:27
ΑΠΟΡΙΑ ΚΩΟΥ
Κάθε συγκέντρωση που γίνεται και έχει συμμετοχή στο τέλος καταλήγει τρεις και ο κούκος.Γιατι; Γιατί έρχεται το ΚΚΕ,ΠΑΜΕ, εργατικό κέντρο, και όλα τα συναφή κομμουνιστικά απολειφαδια.Τι σχέση έχουν τα Τέμπη, με την παιδεία, ανεργία, πρόσληψη και μονιμοποίηση συμβασιούχων αρχαιολογίας, καταβολή εφημεριών νοσοκομείων και άλλες κομμουνιστικές αρλουμπες; Τέλος κρίμα στα παιδιά που τα εκθέτουν.Τα καταδικάζουν πρίν ακόμα επιλέξουν τι θα ήθελαν.Αυτη είναι η δημοκρατία σας; Κομμουνιστές είστε και φαίνεστε.
Μπράβο
Μπράβο 17/03 - 00:52
Μπράβο στα παιδιά
Συγχαρητήρια στους μαθητές και στα σχολεία της Κω!!!!!!!!!!Στα παιδιά που βγήκαν στους δρόμους!Που βρίσκονται απόψε στα σχολεία τους και φωνάζουν για δικαιοσύνη!Συγχαρητήρια και στους γονεις που βγάζουν παιδιά που θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο!
Αγανακτισμένοι Κωοι
Αγανακτισμένοι Κωοι 17/03 - 00:48
SOS
Εμείς βραχηκαμε λίγο σήμερα στην πορείαΆλλοι συνάνθρωποι κάηκαν εντελώς στην αδιαφορία του κρατικού μηχανισμού.......Σε κάθε κινητοποίηση να είμαστε εκείΑς μην επιλέξουμε να ξεχάσουμε....Το νοσοκομείο νοσείΜόνο εμείς που ζούμε στην Κω μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό κανένας καρεκλοκαθημενος βολεμενος με τα χέρια στις παχυλές τσέπες......

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ