Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Με πολύ ενδιαφέρον η ομιλία του Ανδρέα Πετρόπουλου στο "Χάνι" για τον σχολικό και διαδικτυακό εκφοβισμό

21/04/2024
420 Εμφανίσεις
4 Σχόλια

Με πολύ ενδιαφέρον παρακολούθησαν γονείς εκπαιδευτικοί και εκπρόσωποι φορέων την ομιλία του Παιδιάτρου- Αναπτυξιολόγου Ανδρέα Πετρόπουλου στο λαογραφικό μουσείο «Χάνι» το βράδυ του Σαββάτου. 

Μια εκδήλωση του ραδιοφωνικού σταθμού Έκφραση με την στήριξη του Δήμου Κω, του Βακούφ και συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ουΓυμνασίου Κω.

Η ενδιαφέρουσα ομιλία περιλάμβανε οπτικό υλικό αναφορικά με το εκφοβισμό στις σχολικές δομές αλλά και μέσω του διαδικτύου ενώ στην συνέχεια υπήρξε  διάλογος και ερωτήσεις από τους παρεβρισκόμενους.

Στην ομιλία το «παρών» έδωσαν  η πρόεδρος του Δ.Σ. Διονυσία Τελλή, η αντιδήμαρχος Παιδείας & Βρεφονηπιακών σταθμών Κατερίνα Χατζηθωμά – Κυπραίου , η αντιδήμαρχος Τουρισμού-Πολιτισμού-Εθελοντισμού  Ματίνα Βουκελάτου – Χριστοδουλίδη, η πρόεδρος του Βακούφ Ελβάν Κοτζαογλάν ο πρόεδρος του ΤΕΕ Κω Γιώργος Χρυσουλάκης και η πρόεδρος του συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ουΓυμνασίου Κω Κωνσταντίνα Τζάνου.  

Καλλιόπη Δανελλάκη 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 4
Κωα
Κωα 22/04 - 00:02
Διόρθωση
.... και ο αυλιος χώρος
Κωα
Κωα 21/04 - 21:46
Θα επρεπε
να είχε " πλημμυρίσει' η αίθουσα κ ο Στέλιος χώρος από γονείς κ εκπαιδευτικούς !!!! 400 παιδιά έχει το 1ο Γυμνάσιο που το διοργάνωσε ...που είναι οι γονείς;;; Αν κ θα έπρεπε από όλα τα σχολεία οι γονείς να ήταν εκεί!!!!! Αν ήταν πάρτυ σίγουρα θα είχε περισσότερους!!!!!! Μετά αναρωτιόμαστε γιατί συμβαίνουν!!!! Ντροπή!!!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 21/04 - 19:39
ervthsh
το βακουφ που κολλαει?
Ανώνυμος
Ανώνυμος 21/04 - 18:30
Ισλαμοποίηση
Ισλαμοποιησατε την Ελλάδα την κάνατε Greek salat με ανθρώπους που η κουλτούρα τους ειναι η βία διοτι έτσι μεγαλώνουν και τώρα κανετε ομιλίες για το πως θα προφυλαχτούν τα παιδιά μας !!! Ειςτε γελοίοι και να θυμαστε οτι το κακό θα αγγίξει και τα δικα σας τα παιδιά ! Καλα ξεμπερδέματα

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ