Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Mε πολύ ενδιαφέρον η παρουσίαση του βιβλίου του Θεοφάνη Μαλκίδη στην Πνευματική Εστία Κω

03/03/2024
328 Εμφανίσεις
4 Σχόλια

Παρουσιάστηκε στην Πνευματική Εστία της Ιεράς Μητροπόλεως Κώου και Νισύρου με αφορμή την επέτειο ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου,  το βιβλίου του Θεοφάνη Μαλκίδη με τίτλο «Δωδεκάνησα : Ελληνικότητα και εθνική κυριαρχία».
 Σε συνδιοργάνωση της  Ιεράς Μητροπόλεως  Κώου και Νισύρου, του Δήμου Κω του  1o ΕΠΑΛ Κω, του ΦΙΛΗΤΑ, του Συλλόγου Ποντίων Κω «ΞΕΝΙΤΕΑΣ» και του Συλλόγου ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ Κω «ΗΡΟΔΟΤΟΣ». Η παρουσίαση λεγινε από την Μαρια Τουλαντά- Παρισίδη, ιστορικό-συγγραφέα- φιλόλογο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης ψηφιακής τεχνολογίας Μπάμπης Ναβροζίδης, η πρόεδρος του Δ.Σ. και πρόεδρος της Αστικής Εταιρείας Διονυσία Τελλή – Τσιμισίρη, ο γενικός Αρχιερατικός, Πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωάννης,ο σοφολογιότατος Ιμάμης Ιρφάν Τραμπά, ο διοικητής του ΝΑΣ Κω Γεώργιος Σταματόγιαννης, ο πρόεδρος της μόνιμης επιτροπής του ΤΕΕ Κω Γιώργος Χρυσουλάκης και ο διευθυντής του ΕΠΑΛ Κω Φίλιππος Παπανικολάου.   

Ο Θεοφάνης Μαλκίδης γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη από προγόνους διασωθέντες της Γενοκτονίας και των Ολοκαυτωμάτων κατά τη διάρκεια της Ναζιστικής και Φασιστικής Κατοχής, όπου η οικογένειά του είχε και στις δύο αυτές τραγικές για τον Ελληνισμό περιόδους, θύματα, ορφανά και αγνοούμενους.

Καλλιόπη Δανελλάκη

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 4
Miranta
Miranta 04/03 - 12:50
Βασικα
Ενδιαφέρον,οικογενειακό.Αν και ούτε αυτοί πήγαν.Ο κόσμος είναι αλλου.Σοβαρευτιτε από το να προβάλετε το τίποτα
Ανώνυμος
Ανώνυμος 04/03 - 12:29
Ευθαλία
Δεν είχε κόσμο!Γιατί άραγε;Βαρέθηκαν να βλέπουν τους δήθεν του Δήμου, των συλλόγων και κάποιους καιροσκόπους...
Παρατηρητής
Παρατηρητής 03/03 - 23:01
Εκδηλωσεις
Τόσο ενδιαφέρον που στη φωτό μερικοί κοιμούνται γιατί άραγε;
Αναγνώστες
Αναγνώστες 03/03 - 22:59
Κοινωνία
Πολύ λίγος ο κόσμος φαίνεται ο κόσμος βαρέθηκε τις βιβλίο παρουσιάσεις του Φιλητα με τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα και θέματα . προτίμησε ένα καλό Κυριακάτικο μεσημεριανό γεύμα.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ