Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
AdBanner
AdBanner
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Mε τον Θεοδόση Νικηταρά ο Γιάννης Πολίτης

06/09/2023
88 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Τον Γιάννη Πολίτη, ενεργό μέλος της κοινωνίας της Κεφάλου, πετυχημένο ελεύθερο επαγγελματία, υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, στην παράταξη της «Ισχυρή Κως». 

Μιλώντας για την συμμετοχή του Γιάννη, ανέφερε χαρακτηριστικά «…ο Γιάννης Πολίτης με τιμά με την εμπιστοσύνη του. Η παρουσία του στην παράταξη μας, σηματοδοτεί την ιστορική συνέχεια ενός ανθρώπου που υπήρξε για εμένα εξαιρετικός φίλος, συνεργάτης και δάσκαλος στην αυτοδιοίκηση. Του αλησμόνητου Νίκου Ζερβού. Ο Γιάννης, ανιψιός του Νικόλα, τιμά τη μνήμη του. Και ως νέος άνθρωπος, θα αγωνιστεί μαζί μας ενεργά». 


Ο Γιάννης Πολίτης, από την πλευρά του τόνισε «…πάντοτε με ενδιέφεραν τα κοινά του τόπου μας. Αφορούν άλλωστε τη ζωή μας. Οι δημοτικές εκλογές έχουν τη σημασία τους για το μέλλον του νησιού μας. Για αυτό αποδέχτηκα την πρόταση του Θεοδόση να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως», εκτιμώντας τον χαρακτήρα και το πάθος του να προσφέρει στο νησί μας. 

Ο Θεοδόσης Νικηταράς έχει την ίδια αυτοδιοικητική φιλοσοφία, όπως ο αείμνηστος θείος μου Νίκος Ζερβός. Ανιδιοτελής, αποτελεσματικός, με σεβασμό σε κάθε άνθρωπο, σε κάθε συμπατριώτη. 

Όσον αφορά στην Κέφαλο, έγιναν αρκετά αυτά τα χρόνια, αντιμετωπίστηκαν σημαντικά προβλήματα, όπως η υδροδότηση. Παρόλα αυτά, χρειάζεται συνεχής προσπάθεια να βελτιώνουμε τις συνθήκες ζωής στον τόπο μας. Αυτό θα κάνουμε στη νέα περίοδο. Όλοι μαζί θα πετύχουμε».

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
ΑΛΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΥ
ΑΛΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΥ 06/09 - 22:35
ΚΑΤΕΒΑΣΕ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ
ΧΑΘΗΚΕ ΟΛΗ Η ΚΕΦΑΛΟΣ.Η ΠΟΛΗ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ.ΜΟΥΖΩΣΤΕ ΚΥΡΙΤΣΙΚΟΙ ΔΕ ΓΚΕΙΜ ΕΙΣ ΟΒΕΡ.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ