Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Μεγάλη θλίψη – Έφυγε από τη ζωή ο ιατρός Βασίλης Μπεσίρης

03/05/2023
2400 Εμφανίσεις
8 Σχόλια

Στην θλίψη βύθισε την τοπική μας κοινωνία, η είδηση του θανάτου του επί χρόνια Διευθυντή της Ορθοπεδικής κλινικής του νοσοκομείου μας, Βασίλη Μπεσίρη, σε ηλικία 73 ετών.

Εργάστηκε για χρόνια στον χώρο της υγείας, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στους συμπολίτες μας.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Πέμπτη 4 Μαΐου στις 15:00 στον Ι.Ν. της Αγίας Παρασκευής.

Από το «ΒτΚ» τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.


ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΟΥ ΚΩ-ΝΙΣΥΡΟΥ 

Θλίψη έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Κω και την ιατρική κοινότητα η απώλεια του αγαπητού μας Ιατρού-Ορθοπεδικού, Βασίλειου Μπεσίρη. 

Άνθρωπος με βαθιά γνώση της επιστήμης και της ειδικότητας του, πάντα κοντά στον ασθενή, υπηρέτησε τον συνάνθρωπο από τη θέση του Διευθυντή Κλινικής και Ιατρικής Υπηρεσίας. 

Με τον Βασίλη συμπορευτήκαμε επί σαράντα έτη στο νοσοκομείο της Κω και μας συνέδεε βαθιά φιλία, αγάπη και συναδελφικότητα.

Εκφράζω τη βαθύτατη οδύνη και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην σύζυγό του Τασία στα παιδιά του Νάντια και Χάρη και τους οικείους του. 

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει. 

Αιωνία του η μνήμη.

Ο Έπαρχος Κω - Νισύρου   Καμπανής Ιωάννης


ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Ο Διοικητής τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου – Κ.Υ. Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ» εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους και τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος ιατρού Βασίλειου Μπεσίρη. Σε όλη τη διάρκεια της πολύχρονης εργασίας του στο νοσοκομείο μας, προσέφερε τα μέγιστα σε όλους τους συμπολίτες μας που χρειάστηκαν την βοήθειά του. Ο Θεός να τον αναπαύσει κι ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στους οικείους του.

Ο Διοικητής ΓΝ-ΚΥ ΚΩ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ


ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΚΟΝΣΟΛΑ

Ο υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ.  Μάνος Κόνσολας, έκανε την ακόλουθη δήλωση, με αφορμή την απώλεια του γιατρού Βασίλη Μπεσίρη:

«ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΕΣΙΡΗΣ - Ο άνθρωπος για τους ανθρώπους

Ο Βασίλης Μπεσίρης ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος.

Επιστήμονας κύρους, γιατρός με ξεχωριστή κοινωνική ευαισθησία, άφησε ένα ανεξίτηλο στίγμα στη μνήμη των ανθρώπων που τον γνώρισαν.

Ιδίως στη μνήμη αυτών που τον γνώρισαν ως γιατρό στο Νοσοκομείο της Κω.

Ήταν ο άνθρωπος για τους ανθρώπους.

Ευγενής, ευπροσήγορος, άριστος οικογενειάρχης.

Έφυγε πρόωρα, αλλά ευτύχησε να δει τα παιδιά του να ακολουθούν το δικό του δρόμο.

Στην οικογένεια του εκφράζω τα πλέον ειλικρινή μου συλλυπητήρια»


ΨΗΦΙΣΜΑ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΩ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Κω, στο  θλιβερό άγγελμα του θανάτου του εξαίρετου και εκλεκτού συναδέλφου, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΠΕΣΙΡΗτου ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, διατελέσαντος και Προέδρου του, που άσκησε επί σαράντα συναπτά έτη ευόρκως, με ευσυνειδησία, ακάματη εργατικότητα, πολυσχιδή επιστημονική γνώση, πιστή αφοσίωση, προσήλωση, δύναμη, αποφασιστικότητα, εφευρετικότητα και αποτελεσματικότητα το καθήκον του ως ιατρός ορθοπεδικός και Διευθυντής της Ορθοπεδικής Κλινικής  του Γενικού Νοσοκομείου Κω, συνήλθε  εκτάκτως και ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ:

  -Να εκφραστούν τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια των μελών του Συλλόγου μας στην οικογένειά του και σε όλους τους συγγενείς του.

  -Να  παραστεί σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο στη νεκρώσιμη ακολουθία του εκλιπόντος.

    -Να κατατατεθεί στεφάνι στην μνήμη του εκλιπόντος καθώς και το ποσόν  των 200 ευρώ υπέρ του Συσσιτίου της Ιεράς Μητροπόλεως Κω.

   -Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό και ηλεκτρονικό Τύπο.

Εκ μέρους του ΔΣ ΙΣ Κω

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΑΒΑΛΑ                                  ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΜΠΑΝΗΣ


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 8
Ανώνυμος
Ανώνυμος 05/05 - 22:48
Συλλυπητήρια !!!
Τα θερμότατα Συλλυπητήρια μου !Ομως Απο τι έφυγε ;;;;
Σάκης Ρίζος
Σάκης Ρίζος 04/05 - 20:26
Συλλυπητήρια
Γνώρισα τον Βασίλη στον χώρο της δουλειάς του. Βοήθησε με ανιδιοτελή διάθεση χιλιάδες ανθρώπους, δουλεύοντας σκληρά ατελείωτες ώρες χωρίς να διαμαρτυρηθεί ποτέ..Συγχρόνως υπήρξε δάσκαλος της ιατρικής τέχνης εκατοντάδων νέων γιατρών και πολλών άλλων υγειονομικών.Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους και στον κόσμο της Κω
Καλή αντάμωση
Καλή αντάμωση 04/05 - 15:50
Καλή αντάμωση
Έφυγαν νωρίς και οι δύο...καλή αντάμωση στην άλλη πλευρά....
Σαϊτης Ιωσήφ
Σαϊτης Ιωσήφ 04/05 - 13:44
Συνάδελφος
Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του αγαπητού συναδέλφου Ήταν ιατρός ΑΝΘΡΩΠΟΣ, λυπάμαι που έφυγε τόσο νωρίς,όμως ως χριστιανοί ξέρουμε ότι τώρα ευρίσκεται σε καλύτερο μέρος Καλό Παράδεισο Βασίλη
Αντώνης Μίχας
Αντώνης Μίχας 03/05 - 19:04
φίλος
Έφυγε ένας ακέραιος άνθρωπος, ένας γιατρός που αγαπούσε όλο τον κόσμο, ένας φίλος. Να`σαι χαρούμενος στον παράδεισο φίλε μου. Θα σε θυμόμαστε για πάντα
ΚΧΑ
ΚΧΑ 03/05 - 18:49
ΚΧΑ
Καλό παράδεισο Βασίλη έφυγες τόσο νωρίς θεραπευσες χιλιάδες ανθρώπους
ΑΓΡΕΛΛΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ
ΑΓΡΕΛΛΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ 03/05 - 15:48
Απώλεια
Έφυγε ένας ξεχωριστός επιστήμονας και άνθρωπος γεμάτος προσφορά στην ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου. Θα τον ευγνωμονώ πάντα για την επιτυχημένη επέμβαση στο τρισφυριο ποδιού στο γενικό Νοσοκομείο του νησιού μας. Θερμά συλλυπητήρια στην αγαπητή Τασία και στα εξαιρετικά παιδιά του. Μεγάλη η απώλεια.
Francheska Chatzipanagioti
Francheska Chatzipanagioti 03/05 - 15:32
Θερμά Συλλυπητήρια
Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.. Έφυγε ένας σπουδαίος άνθρωπος, φίλος, συνάδελφος.. Τα λόγια ωχριούν μπροστά στη θλίψη της απώλειας.. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη.. Καλό παράδεισο Βασίλη...

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ