Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Μετά από 50 χρόνια ξανασυναντήθηκαν οι απόφοιτοι του 1973 του Ιππ. Λυκείου Κω (φωτο)

22/08/2023
3373 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Μία βραδιά γεμάτη αναμνήσεις, ιστορίες και νοσταλγία έζησαν οι απόφοιτοι του Ιπποκρατείου Λυκείου Κω της χρονιάς 1973. Στο Albergo Gelsomino του συμμαθητή τους Γιώργου Κουτσού , σαν να μην πέρασε μία μέρα, εκτυλίχθηκαν συγκινητικές στιγμές που θα μείνουν για πάντα στις καρδιές όλων.

Η ατμόσφαιρα ήταν υπέροχη και ταιριαστή για την συνάντηση των 50 χρόνων από την αποφοίτηση. Μάλιστα αρκετοί ταξίδεψαν στην Κω από άλλες περιοχές όπου πλέον διαμένουν για να είναι εκεί μαζί με την υπόλοιπη τάξη. Σαν να ήταν μία εκδρομή βγαλμένη από τα ωραία χρόνια της αθωότητας και νιότης.

Μέχρι αργά το βράδυ , ακούστηκαν ιστορίες από τις ημέρες των σχολικών θρανίων αλλά και των 50 αυτών χρόνων. Την βραδιά έντυσε μελωδικά η Ανθίππη Παπαηλία στο τραγούδι και ο Νίκος Γκαναβούρας στα πλήκτρα. Είδαμε μία υπέροχη τούρτα ομοίωμα του αγαπημένου σχολείου στην οδό Ιπποκράτους.

Οι απόφοιτοι μήνες ολόκληρους σχεδίαζαν αυτή την συνάντηση και για αυτό ήταν τέλεια και προσεγμένα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Ευχόμαστε σε όλους υγεία και με το καλό να ανταμώσει η τάξη ξανά του 193 τα επόμενα χρόνια.

Ευχαριστούμε τον Γιώργο Σαρούκο για το φωτογραφικό υλικό.

Σάντυ Λαδικού

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Ειρήνη
Ειρήνη 23/08 - 09:35
Μπράβο
Πολύ συγκινητικό, μπράβο σας!
ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ
ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ 22/08 - 22:13
ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ
Κατά την γνώμη μου η πιο αγαπημένη τάξη του Ιπποκράτειου Γυμνασιου-Λυκειου.ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ