Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΟΙ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΩ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

02/07/2024
485 Εμφανίσεις
4 Σχόλια

Η φωτιά μπορεί να έκαψε αμέτρητα στρέμματα της πανέμορφης Κω αλλά δεν ήταν τόσο δυνατή για να λυγίσει την βαριά «βιομηχανία» του τόπου, τον τουρισμό. Η επόμενη ημέρα ξημέρωσε με θετικά νέα γύρω από την ασφάλεια των πολιτών και επισκεπτών αλλά και τις αφίξεις τουριστών.

Όπως μας δήλωσαν τουριστικοί πράκτορες, η φωτιά δεν επηρέασε καθόλου τις κρατήσεις, καθώς δεν υπήρξαν ακυρώσεις.

Σημειώθηκαν μόνο κάποιες τροποποιήσεις στα πτητικά προγράμματα και αλλαγές στις ώρες άφιξης - αναχώρησης των πτήσεων. Σε λίγες περιπτώσεις ακυρώθηκαν οι πρωινές πτήσεις της Τρίτης 2 Ιουλίου, που θα έφερναν πελάτες στην Καρδάμαινα.

Να σημειωθεί ότι το αεροδρόμιο της Κω ήταν σε λειτουργία καθ όλη την διάρκεια της φωτιάς, με τις πτήσεις από εσωτερικό και εξωτερικό να εκτελούνται κανονικά.


Βασιλική Μπόμπού (MTS): Καμία ακύρωση μόνο αλλαγές στο πρόγραμμα

«Ευτυχώς το γραφείο μας δεν δέχτηκε καμία ακύρωση κράτησης εξαιτίας της φωτιάς. Η μόνη αλλαγή και ήταν απόφαση του γραφείου μας ήταν να μετατεθούν οι πρωινές πτήσεις της Τρίτης για την Τετάρτη. Η απόφαση ελήφθη το βράδυ της Δευτέρας όταν η φωτιά έκαιγε και κανείς δεν ήξερε τι θα ξημερώσει. Αφού όλα πήγαν καλά και αφού τακτοποιήθηκαν ξανά στα δωμάτιά τους οι τουρίστες, επιστρέφουμε από το μεσημέρι της Τρίτης σε κανονικούς ρυθμούς».


Πρόδρομος Κοντζαταπάνης (Destination One): Μικρές αλλαγές μόνο για τουρίστες με προορισμό την Καρδάμαινα

Μόνο οι πρωινές πτήσεις της Τρίτης φαίνεται να επηρεάστηκαν από την πυρκαγιά. Μιλάμε για έναν μικρό αριθμό 100 ατόμων τουριστών από Πολωνία με προορισμό την Καρδάμαινα. Πρόκειται ουσιαστικά για 3 πτήσεις που ακυρώθηκαν. Οι διακοπές των συγκεκριμένων τουριστών θα γίνουν σε άλλο χρόνο καθώς για το επόμενο διάστημα δεν υπάρχει διαθεσιμότητα. Σε κάθε περίπτωση όμως ήταν μεμονομένη ενέργεια αφού από το μεσημέρι προχωράμε κανονικά σε αφίξεις και αναχωρήσεις. Δυστυχώς για τις πρωινές πτήσεις της Τρίτης δεν υπήρχε ξεκάθαρη εικόνα από το βράδυ για την φωτιά και πήραμε αυτή την απόφαση. Είναι ένα μικρό νούμερο και αφορούσε τουρίστες μόνο για Καρδάμαινα».


Θανάσης Μπιλιλής (Travel Exchange) : Επιστροφή σε κανονικούς ρυθμούς χωρίς ακυρώσεις

«Ευτυχώς μέσα σε λίγες ώρες επιστρέψαμε σε κανονικούς ρυθμούς. Οι τουρίστες μας τακτοποιήθηκαν και πάλι στα ξενοδοχεία τους και εμείς βρισκόμαστε δίπλα τόσο σε εκείνους, όσο και σε όσους θα αφιχθούν από σήμερα. Το ευτύχημα είναι ότι καταρχήν για το καλό του νησιού μας έσβησε η φωτιά. Φυσικά αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μιλάμε για μηδενικές ακυρώσεις κρατήσεων. Συνεχίζουμε κανονικά και δυνατά».


Γιάννης Καπασακάλης (Big Travel) : Καμία ακύρωση - τροποποίηση

« Ευτυχώς ο συναγερμός έληξε και επιστρέφουν οι πελάτες μας στα ξενοδοχεία τους. Από εκεί και πέρα ούτε ακύρωση δεχτήκαμε αλλά ούτε χρειάστηκε να τροποποιήσουμε το πρόγραμμά μας καθώς οι πτήσεις μας είναι βραδινές».


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 4
miranta
miranta 03/07 - 12:13
Βασικα
Κάποιοι πάνε να κανουν θέμα ένα φαινόμενο που τελείωσε.Κανενας άνθρωπος δεν κινδύνεψε ,και κάηκαν κάποια στρέμματα χαμηλής βλάστησης .Ναι καταλαβαίνω τους ανθέλληνες διαφόρων ακραίων κομμάτων,φιλοτουρκικών και ρωσόφιλων να στεναχωριούνται που δεν είχαμε καταστροφές αλλά ένταξη.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 03/07 - 00:20
προς Αυτά είναι!
κόψε αυτά που πίνεις σε χαλάνε
Ανώνυμος
Ανώνυμος 02/07 - 21:49
Αυτά είναι!
Μπράβο να τα βλέπουν μερικοί μερικοί που που έχουν μεγάλο στόμα, τουρισμός πανο απ ολα και αμα σάς αρέσει. αλλιώς....το μποντρουμ είναι απέναντι για όποιον θέλει μια "ασφαλή" Χώρα, 20€ το εισητήριο
02/07 - 19:15
.
ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ...ΣΕ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΧΩΡΙΣ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ!!!!!!!! ΠΑΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΟΥΡΙΜΟΣ ΚΑΡΓΑ...ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΡΓΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ...ΤΩΡΑ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ...ΒΟΗΘΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.....ΗΡΩΕΣ...ΚΤΛ !!!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ